Coafura ideală în funcție de rochia pe care o porți

Publicat pe 10.03.2014 la 10:27 Actualizat pe 10.03.2014 la 12:25

Modul în care îți porți părul trebuie să fie în concordanță cu ceea ce porți pentru a crea un look armonios. Mai ales atunci când porți o rochie frumoasă, ea trebuie să fie mai mult pusă în evidență de o coafură care să te avantajeze.

Modul în care îți porți părul trebuie să fie în concordanță cu ceea ce porți pentru a crea un look armonios. Mai ales atunci când porți o rochie frumoasă, ea trebuie să fie mai mult pusă în evidență de o coafură care să te avantajeze:

Detalii în jurul gâtului sau rochie cu guler

Dacă rochia ta are guler sau un model interesant în jurul gâtului, atunci acest detaliu trebuie scos în evidență. Coafura potrivită este una în care părul este ridicat și nu lăsat liber pe spate. Alege un coc simplu, ce va accentua partea de sus a rochiei și care va da o notă sofisticată și matură întregii ținute.

Rochie fără bretele

Acest tip de rochie îți oferă două opțiuni. Fie prinzi părul sus pentru a-ți scoate în evidență umerii, fie îți lași părul pe spate, însă în această situație el trebuie să fir perfect întins sau să cadă în bucle lejere, dar frumos realizate. Atunci când îți lași părul desprins, este important ca el să fie bine stilizat, pentru un look plin de glamour.

O altă regulă pe care o poți urma: dacă rochia este lungă până în pământ , atunci coafura trebuie să fie foarte elaborată. Umerii goi sunt chic atunci când rochia este de lungime medie. Dacă este deasupra genunchiului însă, ar trebui să optezi pentru părul lăsat liber pentru a aduce echilibru întregului look.

Rochie cu spatele gol

Când porți o rochie cu spatele gol, coafura care ți se potriveștecel mai bine este o coadă de cal sau părul prins suficient de sus pentru a scoate în evidență spatele. Poți opta și pentru a avea jumătate de păr prins într-un coc și restul lăsat liber, în bucle lejere. Evită această coafură dacă rochia este una încărcată. In acest caz ar trebui să optezi pentru o coafură foarte simplă.

Rochie scurtă, decoltată

Pentru acest tip de rochie, o coafură foarte simplă este cea mai bună opțiune. Dacă ai părul lung, atunci lasă-l deprins, cu cărare pe-o parte. Vei avea un look minimalist și îți va permite să oferi o notă sofisticată întregii ținute.

Foto: hepta.ro


În articolul

Coafura ideală în funcție de rochia pe care o porți

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii ar putea beneficia de un nou tip de concendiu medical plătit. Se vor putea acorda maxim 45 de zile într-un an
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
A venit decizia în procesul de custodie a fiicei Ronei Hartner! Cu cine va sta Rita! Acuzaţii teribile la adresa tatălui fetei
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x