Cum a luat naștere relația dintre Prințul Harry și Meghan Markle, actrița din "Suits"

Publicat pe 02.11.2016 la 08:47 Actualizat pe 02.11.2016 la 10:35

Printul Harry are o relatie amoroasa cu frumoasa actrita din serialul Suits, Meghan Markle.

hepta.ro

Prințul Harry se iubește cu frumoasa actriță din serialul Suits, Meghan Markle! Potrivit informațiilor apărute în presa străină, cel care a făcut primul pas a fost Harry.

Prințul Harry ar fi "bombardat-o" pe noua sa iubită, Meghan Markle (actrița americană care joacă în serialul Suits, difuzat de Happy Channel), cu sms-uri în timp ce aceasta avea încă o relație cu un alt bărbat.

Harry (32 de ani) a întâlnit-o pe Megan (35 de ani) la un eveniment caritabil și i-a trimis mesaje până când aceasta a acceptat să se întâlnească cu el. După o serie de întâlniri între cei doi există acum o relație "serioasă", comentează Daily Mail.

Se pare însă că actrița avea încă o relație cu fostul său iubit, chef-ul canadian Cory Vitiello, cu care a format un cuplu timp de doi ani, atunci când prințul, complet vrăjit, a început să o curteze.

Potrivit ziarului The Telegraph, citat de Daily Mail, Megan și Vitiello s-au despărțit în luna mai — aceeași lună în care actrița l-a întâlnit pentru prima dată pe Harry la evenimentul caritabil unde prințul i-ar fi cerut numărul de telefon.

"Sunt pe bune. El a curtat-o și a asediat-o cu mesaje, până când a acceptat să-l întâlnească", a declarat un prieten.

Sursa a declarat pentru The Sun că perechea a mers la clubul Soho House din Londra la începutul lunii iulie, cu un grup de prieteni, apoi s-au mai întâlnit de două ori doar singuri.

Ieri, prințul Harry a anulat în ultimul moment o călătorie secretă pe care trebuia s-o facă pentru a o vedea pe Meghan, aflată la o ședință foto în Canada, după apariția detaliilor cu privire la legătura lor de aproape șase luni în presa britanică.

Harry își rezervase un bilet pe un zbor British Airways de la Heathrow la Toronto, însă nu a mai apărut, pe fondul preocupărilor că ar putea fi așteptat de fotografi atât la Londra cât și la Toronto.

În articolul

Cum a luat naștere relația dintre Prințul Harry și Meghan Markle, actrița din "Suits"

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x