Cum debutează luna IULIE pentru nativii zodiacului. ACEASTĂ zodie are SUCCES pe toată linia!

Publicat pe 24.06.2016 la 15:47 Actualizat pe 24.06.2016 la 16:04

Pentru unii nativi ai zodiacului, începutul lunii iulie se anunță promițător. Printre preferații acestei luni se află, fără îndoială, taurii, care vor avea parte de succes din plin.Află din materialul următor cum îți va merge, care sunt punctele tale forte și de ce trebuie să te ferești.

Pentru unii nativi ai zodiacului, începutul lunii iulie se anunță promițător. Printre preferații acestei luni se află, fără îndoială, taurii, care vor avea parte de succes din plin.Află din materialul următor cum îți va merge, care sunt punctele tale forte și de ce trebuie să te ferești.

Astrologul vedic Roxana Lușneac a realizat principalele previziuni astrale pentru primele două săptămâni ale lunii iulie.

Berbec
Această perioadă poate aduce o criză de încredere pentru unii nativi, iar asta se poate datora și unor anumite evenimente care tind să pună presiune, mai ales până pe data de 4 iulie. Nu este momentul bun să încercați să forțați lucrurile, ci mai degrabă să apreciați ce aveți deja.Abia după data de 11 iulie vă reveniți complet, deci este indicat să nu luați decizii în grabă și să va relaxați mai mult.

Taur
Acești nativi trec printr-o perioadă foarte bună și este indicat să profite de ea la maximum. Provocările perioadei vin pentru a vă arată că trebuie să faceți să va fie mai bine. Este momentul să va bucurați de putere, influență, carismă și prezență de spirit. Iubirea și banii vor veni cel mai bine odată cu abilitățile voastre de comunicare. Noile prietenii se pot dovedi de succes.

Gemeni
Acești nativi în sfârșit pot să se relaxeze și să-și arate doar iubirea și afecțiunea către persoană iubită. Dacă nu au încă una, aptitudinile lor și socializarea îi poate ajuta să își găsească pe cineva.Păstrați-va pozitivismul, vești bune ar trebui să apăra spre sfârșitul perioadei. Este posibil să reluați anumite relații de prietenii din trecut.

Rac

Acum că ziua de naștere se apropie, e momentul să trageți o linie între ce urmează și ce a fost. Vedeți clar ce v-a reușit și încercați să lăsați în urmă lucrurile sau persoanele care s-au dovedit că va trag în jos. Pe propria persoană acum se pune accentul, aici e sectorul unde trebuie să investiți cea mai multă energie. Acum e cea mai bună perioadă să vă stabiliți noi obiective.

Leu

Până pe data de 4 iulie ar trebui să rezolvați o problemă din viața voastră pe care fie ați ignorat-o, fie v-a fost frică să aveți de-a face cu ea. A trece peste acest obstacol și a va arată atât părțile pozitive, cât și slăbiciunile, e ceva firesc și vă va ajută să deveniți mult mai încrezători în propria persoană și pe viitor. Sunt susținute dragostea și creativitatea.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

Cum debutează luna IULIE pentru nativii zodiacului. ACEASTĂ zodie are SUCCES pe toată linia!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 aprilie 2024. Capricornii sunt hotărâți să facă o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum îl apără avocatul pe turcul care a ucis-o şi tranşat-o pe Mirela: "A lovit-o de stres. De tulburare, nu şi-a mai dat seama ce a făcut"
a1.ro
Chefi la cuțite, 15 aprilie 2024. Gabriel Mîțoc a uimit cu experiența sa. Ce a descoperit la asociatul său, când a privit camerele
HelloTaste.ro
Tort Bienenstich. Rețeta de tort Înțepătura albinei
Catine
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
useit.ro
Cât de vechi sunt piramidele din Egipt, de fapt. Puțini știu când a fost construită prima piramidă
as.ro
Ea este văduva lui Costel Corduneanu! Cu 20 de ani mai tânără, Graţiela Corduneanu are trei copii cu fostul luptător
MediCOOL
Ce rol are zeaxantina în organism. Cum o poți include în dietă
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Somnul bebelușului în timpul erupției dentare: cum îl ajuți să gestioneze durerile gingivale
MediCOOL
Pastila de a doua zi: cum se administrează și ce riscuri are
HelloTaste
Cele mai cunoscute tipuri de pâine din lume. Cum poți face alegerea potrivită pentru tine
x