Cum sa alegi o tunsoare care sa te avantajeze

Publicat pe 02.05.2011 la 23:54 Actualizat pe 03.05.2011 la 00:06

Afla care sunt criteriile de care trebuie sa tii seama atunci cand te tunzi, ca sa nu umbli doua luni cu parul ascuns sub esarfe asteptand sa creasca, pentru a repara eroarea.

Un par sanatos si bine ingrijit reprezinta baza pentru o coafura perfecta! Pentru o astfel de coafura poti folosi tehnici speciale de uscare sau un uscator performant. O tunsoare perfecta este bine proportionata, iar parul arata si se simte bine. Parul tau trebuie sa fie usor de intretinut, dar si sa arate bine in starea lui naturala inainte de a fi coafat.



Nemultumirea fata de o tunsoare poate fi legata mai degraba de coafura in sine decat de tunsoarea propriu-zisa. Tine minte: daca frizerul tau a stat 45 de minute pentru a termina coafura, exista riscul ca tu sa nu o poti reface singura acasa. Care e cea mai buna metoda de a recunoaste un par tuns bine? E usor de coafat chiar si dupa 6 saptamani.



Cum sa iti alegi o tunsoare care sa te prinda bine


Determinarea tipului fetei e primul pas in alegerea unei tunsori care sa te prinda bine. Daca ai un nas mai proeminent, atentia trebuie sa cada pe volumul parului. Daca ai barbia mica sau dubla, alege ceva care sa fie mai scurt la ceafa si mai lung in fata. Daca in schimb fata ta este mai lunguiata, incearca o tunsoare in scari si o coafura care sa fie mai sus de barbie. In cazul unei barbii mai lungi si al unui nas mai proeminent, evita sa mai creezi senzatia de lungime, strangand parul departe de fata, cu un accesoriu.



Cele mai intalnite greseli



Cele mai nereusite tunsori sunt rezultatul unor coafuri care nu tin seama de proportia si de forma capului si nici de tipul de par. Stilul ananas - Partea de sus e tunsa prea scurt fata de restul parului Stilul mop - Nivelele de sus sunt lasate prea lungi. Stilul hochei - Parul de la ceafa e prea lung fata de laturi. Carliontii sunt tunsi prea scurt. Stilul disproportionat - O parte e mai lunga decat cealalta.



Cum sa eviti coafurile nepotrivite

Foloseste numai un stilist pe care il cunosti. Nu te duce la altcineva numai din capriciu. Daca mergi la un stilist pentru prima data, arata-i niste poze cu tunsorile precedente. Adu poze cu celebritati ale caror stiluri iti plac.



Citeste si Sfatul Parintilor

FOTO: bridalpartytees.com

În articolul

Cum sa alegi o tunsoare care sa te avantajeze

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x