Cum să arăți superb fără pic de machiaj

Publicat pe 06.01.2014 la 09:57 Actualizat pe 06.01.2014 la 10:49

Multe femei nici nu-și pot imagina viața fără a purta machiaj zi de zi și se simt vulnerabile la gândul de a ieși din casă fără a arăta impecabil. Este greu de crezut că o femeie care arată superb nu se folosește de trucuri de machiaj, dar acest lucru este posibil. Află cum poți arăta impecabil fără a fi nevoie să te machiezi:

Modul în care arată pielea ta este totul

Dacă te decizi ca din viața ta să lipsească machiajul, acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunți la toate produsele de îngrijire. Folosește zilnic o cremă hidratanță și demachiază-te înainte înainte de culcare pentru a scăpa de praful acumulat pe piele în timpul zilei. De fapt, cele mai multe probleme ale pielii sunt cauzate de folosirea excesivă a machiajului. Pielea poate reacționa destul de puternic la anumite ingrediente din fondul de ten, corector și chiar blush. Dacă încetezi a mai folosi fond de ten măcar pentru o perioadă de timp, vei observa că nuanța tenului tău devine de la sine uniformă și că nu este nevoie să folosești o mască de machiaj.

Dacă problema persistă însă, trebuie neapărat să mergi la un dermatolog. Nu este deloc recomandat să acoperi acneea sau să maschezi alte probleme ale pielii prin machiaj, în loc să le tratezi, mai ales că ele s-ar putea agrava. Folosește măști de față de 2-3 ori pe săptămână și exfoliază-ți pielea în mod regulat (nu doar pe față ci pe întregul corp). Clătește-ți fața cu apă rece timp de 10 secunde dimineața și seara. Acest lucru îți va revigora pielea în mod natural și va închide porii.

Sprâncene naturale

În general, machiajul ne ajută pentru a schimba proporțiile feței și a ne adapta standardelor de frumusețe ale momentului, uitând cât de frumoase și unice suntem în mod natural. Sprâncenele dau feței contur și expresivitate, iar în ultima vreme se poartă din ce în ce mai mult sprâncenele groase, cât mai puțin pensate. Dacă le-ai pensat prea mult și acum sunt subțiri și cresc greu, folosește un tratament din ulei de ricin și ulei de migdale pe care trebuie să-l aplici seara, înainte de culcare. După 4-6 săptămâni, vei vedea deja rezultatele.

Transparența care înfrumusețează

Anumite produse cosmetice sunt perfecte pentru a pune în evidență frumusețea naturală, fără a încărca tenul: gelul pentru fixarea sprâncenelor sau rimelul transparent pentru întărirea genelor, balsamul de buze hrănitor - toate aceste produse îngrijesc și îți conferă un look proaspăt, sănătos.

Nutriție și hidratare

O alimentație sănătoasă nu este doar importantă pentru o bună funcționare a întregului organism, dar se reflectă și asupra modului în care arăți. Prietenul tău cel mai bun este apa, de aceea încearcă să bei cel puțin 8 pahare de apă pe zi, dar bea și ceai verde sau alb din când în când pentru că antioxidanții te vor ajută să ai o piele care radiază de frumusețe.

Buze sărutabile

În fiecare seară înainte de culcare masează buzele cu periuța de dinți timp de câteva minute. Poți de asemenea folosi un scrub din zahăr și miere. Apoi folosește unt Shea și lasă-l să acționeze peste noapte. Vei avea buze moi și cu o nuanță frumoasă, sănătoasă. Vei putea spune adio rujurilor.

Și nu uita că cel mai important lucru este să te simți frumoasă. Fiecare dintre noi are cel puțin un defect sau două, iar standardele de frumusețe se schimbă mereu. Nu încerca să te adaptezi la ceea ce moda îți cere, ci trăiește având propriul stil.

Foto: hepta.ro
În articolul

Cum să arăți superb fără pic de machiaj

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x