Daniel Iordăchioae la ”Refresh by Oana Turcu”: ”Mie apa, apa chioară mi-a salvat viața! Când am aflat că sunt bolnav..."

Publicat pe 19.06.2015 la 17:15

Sâmbăta aceasta de la ora 16.00 Oana Turcu se întâlnește cu Daniel Iordăchioae pentru o discuție plină de dezvăluiri: cum a reușit artistul să slăbească, ce regim alimentar are acum, ce înseamnă pentru el căsnicia și cum a trecut peste divorț, telespectatorii Antena Stars vor afla toate acestea sâmbătă la ”Refresh by Oana Turcu”

Sâmbăta aceasta de la ora 16.00 Oana Turcu se întâlnește cu Daniel Iordăchioae pentru o discuție plină de dezvăluiri: cum a reușit artistul să slăbească, ce regim alimentar are acum, ce înseamnă pentru el căsnicia și cum a trecut peste divorț, telespectatorii Antena Stars vor afla toate acestea sâmbătă la ”Refresh by Oana Turcu”.

”Boala, slăbitul și apoi divorțul m-au pus la pământ. Mă ascundeam ziua sub pernă și nu știam ce să fac. Când afli că nu mai ai mult de trăit, atunci parcă ai mai vrea să-ți vezi copiii crescând. Mă ascundeam sub pernă și nu știam cum să fac să mai rămân lângă copiii mei. Îmi era frică. Dar uite că poate așa trebuie, să treci prin ”foc” ca să-ți dai un REFRESH și să o iei mai frumos de la capăt”, povestește emoționat, cu lacrimi în ochi, artistul. Iar schimbarea stilului de viață i-a adus lui Daniel Iordachioae echilibrul de care avea nevoie. A slăbit 50 de kilograme în numai trei luni. Acum spune că mânâncă puțin, pentru că organismul uman nu are nevoie de mult pentru a se hrăni corect, și-a schimbat look-ul și are un secret pe care îl împărtășește bucuros: ”Mie apa, apa chioară mi-a salvat viața! Când am aflat că sunt bolnav, cineva mi-a spus să beau 1 litru de apă la 20 de kilograme corp. Eu acum beau cam 5 litri de apă pe zi. Asta m-a vindecat pe mine și mă ține în viață și boala în frâu. Apa! După ce am slăbit, oamenii din jurul meu mi-au deschis ochii. Au început să mai vină și vești bune, colaborări, relansări, efectiv am o altă viață, m-am născut din nou.”

Și tot sâmbătă, Rodica Popescu-Bitănescu vine la ”Refresh by Oana Turcu” împreună cu soțul său, Mircea Bitănescu, pentru a dezvălui care este secretul unui mariaj reușit: ”Într-o căsnicie, tăcerea este ruptă din Rai. Eu nu pot să tac prea mult, maximum o zi. Dar o consider o probă de iubire pentru Mircea. Recunosc, sunt parșivă”, glumește actrița la Antena Stars.

În articolul

Daniel Iordăchioae la ”Refresh by Oana Turcu”: ”Mie apa, apa chioară mi-a salvat viața! Când am aflat că sunt bolnav..."

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x