DELIA a bătut un nou RECORD! Este singurul artist roman care a reuşit PERFORMANŢA asta!

Publicat pe 30.10.2016 la 09:35 Actualizat pe 30.10.2016 la 10:00

Delia, concert unic in Romania

Mai este puţin până la cel mai aşteptat concert al Deliei.

Pe 5 decebrie, la Teatrul Naţioonal, Delia va susţine concertul "Winter Wonderland" şi deja toate biletele puse în vânzare s-au epuizat.

Este cel mai scump show de până acum al vreunui artist român, raportat la costul unui bilet, care îi va aduce un imens de imagine.

De altfe, numai în ținutele special, de iarnă, pe care le-a făcut pentru spectacolul din decembrie, artista a investit în jur de 30.000 de euro!

Ea va fi acompaniată pe scenă de peste 30 de instrumentiști profesioniști conduși de către maestrul George Natsis. Acesta va fi primul concert alături de o big band orchestra din cariera artistei.

Concertul beneficiază şi de cele mai inedite elemente de grafică. Proiecțiile de ultima generație, scenografie grandioasă, costume excepționale create special pentru acest eveniment și machiaje desprinse din regate înghețate – totul a fost atent selecționat, întocmai ca și complexitatea structurală a unui fulg de nea.

sursă: libertatea.ro

În articolul

DELIA a bătut un nou RECORD! Este singurul artist roman care a reuşit PERFORMANŢA asta!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

Cele mai noi

Happy People • la 13:15
Imagine adorabilă cu Maite Perioni în copilărie. Cum arăta celebra vedeta când era doar un bebeluș
Happy People • la 01:19
Allisson Lozz, protagonista din “În numele iubirii”, renunță la cariera din cinematografie. Declarațiile actriței cu privire la motivul care a împins-o să ia această decizie
Happy People • la 00:48
Actorul din Rebelde, Roberto 'Puck' Miranda, s-a stins din viața la vârsta de 60 de ani
Happy People • ieri la 14:55
Dovada vie că talentul se transmite din familie. Marjorie de Sousa a lansat o piesă de Crăciun alături de fiul ei, Matias.
Happy People • ieri la 12:32
Aracely Arambula a descoperit elixirul tinereții. Cum arată la 45 de ani frumoasa actriță de telenovele
Happy People • ieri la 12:23
Sunt două dintre cele mai frumoase artiste ale Mexicului: Anahi și Maite Perroni pozează împreună pentru coperta unei celebre reviste