Diagnosticat cu HIV, actorul Charlie Sheen rupe tăcerea! Ce spune starul despre femeile din viața lui

Publicat pe 21.06.2016 la 17:57 Actualizat pe 21.06.2016 la 18:08

Problemele cu care se confruntă actorul Charlie Sheen au făcut înconjurul lumii, iar recent, acesta a simți nevoia să facă câteva lămuriri pe acest subiect. După ce a fost diagnosticat cu HIV, femeile din viața starului de la Hollywood au intrat în panică, de teamă să nu fi luat și ele acest virus.

hepta.ro

Problemele cu care se confruntă actorul Charlie Sheen au făcut înconjurul lumii, iar recent, acesta a simți nevoia să facă câteva lămuriri pe acest subiect. După ce a fost diagnosticat cu HIV, femeile din viața starului de la Hollywood au intrat în panică, de teamă să nu fi luat și ele acest virus.

Actorul american Charlie Sheen a declarat într-un interviu recent că nu a infectat cu HIV pe niciuna dintre partenerele sale sexuale, după ce a fost diagnosticat cu acest virus care declanşează SIDA, informează bbc.com.

Starul american a discutat despre viaţa lui personală într-un interviu cu Piers Morgan în cadrul unei emisiuni speciale, ce a fost filmată la Theatre Royal din Londra.

Întrebat dacă a întreţinut raporturi sexuale neprotejate după ce a aflat că este seropozitiv, Charlie Sheen a răspuns: ”Nu am făcut asta niciodată. Pentru că nu aş face nimănui aşa ceva. Chiar nu aş face-o! Cum aş putea să îi explic acelei persoane, după aceea?”.

Afirmaţiile sale vin însă în contradicţie cu acuzaţiile formulate de unele dintre fostele sale partenere sexuale, care au spus că au întreţinut raporturi sexuale neprotejate cu Charlie Sheen, într-o perioadă în care acesta ştia deja că era seropozitiv.

”Nimeni nu a fost infectat de mine. Nimeni”, a insistat actorul, în discuţia sa cu Piers Morgan.

”Ele revendică acum tristeţea şi mila opiniei publice, însă asta e vina lor, iar eu ştiu prea bine care este adevărul”, a adăugat actorul american, referindu-se la unele dintre fostele sale partenere sexuale.

Charlie Sheen, fostul star al serialului de comedie ”Doi bărbaţi şi jumătate”, a anunţat în mod public că este seropozitiv, în noiembrie 2015, şi a confirmat în acelaşi anunţ faptul că a fost diagnosticat cu HIV în urmă cu mai mulţi ani.

Întrebat care a fost reacţia sa imediat după ce a aflat diagnosticul, Charlie Sheen a spus: ”M-am gândut că nu se poate, că e vorba de o greşeală, i-am rugat pe medici să facă testele încă o dată. În tot acel haos, îţi spui întotdeauna: «Asta li se întâmplă altora, nu mie!»”.

În ciuda afirmaţiei sale, potrivit căreia nu a făcut sex neprotejat după diagnosticarea cu HIV, actorul a recunoscut totuşi că nu le-a spus tuturor partenerelor sale că era infectat cu această boală transmisibilă pe cale sexuală.

”Doar de vreo două ori nu am spus partenerelor mele acest lucru, deoarece, în ultimele 25 de ori când am spus cuiva asta, acele persoane au folosit informaţia împotriva mea, s-au folosit de boala mea pentru a obţine faimă şi câştiguri financiare”, a adăugat starul american.

În broşurile înmânate spectatorilor care au asistat la emisiunea lui Piers Morgan se afirmă că actorul a cheltuit peste 10 milioane de dolari în ultimii ani pentru a ”cumpăra tăcerea” fostelor sale partenere sexuale, care ar fi fost infectat cu HIV de starul californian şi care l-ar fi ameninţat pe acesta cu dezvăluirea în mass-media a bolii de care suferă.

”Numărul acelor şarlatani vrednici de dispreţ, despre care eu credeam că îmi erau aliaţi, dar care apoi s-au întors împotriva mea, e nebunesc de mare”, a spus actorul.

Charlie Sheen, fiu al unui ”veteran” de la Hollywood, Martin Sheen, a devenit cunoscut în 1986 cu rolul din filmul ”Platoon”, regizat de Oliver Stone. După mai multe roluri pe marele ecran, a făcut tranziţia spre televiziune şi a jucat în ”Doi bărbaţi şi jumătate”, un sitcom extrem de popular.

Sursa: news.ro

În articolul

Diagnosticat cu HIV, actorul Charlie Sheen rupe tăcerea! Ce spune starul despre femeile din viața lui

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 septembrie 2024. Gemenii se pun pe primul loc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Anchetă în poliţie, după ce patroana unui salon din Galaţi şi-a făcut reclamă îmbrăcată în uniformă. Femeia voia, astfel, să atragă clienţi angajaţi la stat
a1.ro
Imagini adorabile cu fiica lui Sorin Brotnei de la Asia Express. Micuța blondă și cu ochi albaștri seamănă leit cu tatăl ei
HelloTaste.ro
Brânzoaice cu stafide și aluat pufos. Plăcințele cu brânză ca la bunica
Catine
Relațiile care trec de anul 2024 sunt construite să dureze întreaga viață, potrivit astrologilor
useit.ro
Misterul din Groapa Marianelor a fost elucidat. Ce ar fi zgomotul care se aude din adâncuri, de fapt
as.ro
Cum arată iubitul fiicei lui Leonard Doroftei! Vanessa, imagini rare cu parterenul ei: „Meriţi tot!”
MediCOOL
Metoda de antrenament animal flow: cum funcționează și ce mișcări presupune
Spynews
Românca dispărută în Italia a fost găsită moartă. Suspectul ar fi un băiat de 17 ani cu care se întâlnea
DeParinti
Mezinul familiei: 8 fraze pe care psihologii îi îndeamnă pe părinți și bunici să nu i le mai spună
MediCOOL
Alimente care provoacă reflux gastroesofagian. Ce să eviți pentru a preveni arsurile la stomac
HelloTaste
Ceapă caramelizată cu sos aromat, ideală cu fripturi sau antreuri
x