Dr. Conrad Murray dezvăluie cele mai întunecate SECRETE ale regelui pop. Este incredibil ce a vrut să facă cu două copile de 5 şi 12 ani!

Publicat pe 16.07.2016 la 17:29 Actualizat pe 16.07.2016 la 17:33

Dr. Condrad Murray dezvăluie cele mai întunecate SECRETE ale regelui pop. Este incredibil ce a vrut să facă cu două copile de 5 şi 12 ani!

Cele mai întunecate secrete din viaţa regelui pop, Michael Jackson, ies la iveală prin intermediul cărţii publicate de medicul său personal, Conrdad Murray.

Şi, potrivit relatărilor acestuia, Michael Jackon chiar privea în “alt mod” copiii. Şocant este însă, faptul că artistul s-ar fi îndrăgostit de două ori, de fetiţe care aveau între 5 şi 12 ani.

De altfel, pe una dintre ele chiar ar fi vrut s-o ia de soţie, motiv pentru care ar fi pus la cale şi un complot. “Aceasta este povestea adevărată despre regale pop. El chiar a vrut să-I spun povestea, iar eu i-am îndeplinit dorinţa. Este o poveste care va şoca milioane de fani, care încă îl iubesc.”, spus doctorul care a fost acuzat de moartea prematură a lui Michael.

Acesta relatează că artistul s-a îndrăgostit de o actriţă de numai 11ani şi a vrut s-o ia de soţie. Dar asta a fost a doua opţiune. Prima a fost fiica de 12 ani a unei prietene de-ale sale, pe care a pus ochii încă de când avea numai cinci ani.

De asemenea, Murray mai spune că Michael a fost “trădat” de propriile rude, care l-au implorat pe doctor să aibă grijă cu persoana care ar putea să devină.

Doctorul Conrad Murray a fost medicul curant al Regelui timp de trei ani. A fost acuzat de moartea prematură a starului şi a săvârşit doi ani de închisoare, din cei patru primiţi.

În articolul

Dr. Conrad Murray dezvăluie cele mai întunecate SECRETE ale regelui pop. Este incredibil ce a vrut să facă cu două copile de 5 şi 12 ani!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x