E greu sa fii Christian Grey! Protagonistul din "Fifty Shades of Grey" a renuntat la rol inainte sa inceapa filmarile

Publicat pe 15.10.2013 la 09:13 Actualizat pe 15.10.2013 la 09:36

E incredibil de greu sa gasesti un actor potrivit pentru rolul omului de afaceri cu o latura sado-masochista, din romanul erotic "Fifty Shades of Grey". Avand in vedere ca alegerile evidente - Ian Somerhalder, Matt Bomer, Henry Cavill - nu sunt la indemana regizorilor, Charlie Hunnam a fost desemnat sa il joace pe Christian Grey. Surpriza: acesta a renuntat la rol!

Starul serialului "Sons of Anarchy" s-a retras in mod oficial din distributia filmului "Fifty Shades of Grey": "Producatorii filmului si Charlie Hunnam au inteles ca trebuie sa gaseasca alt protagonist avand in vedere orarul dificil de la TV, care nu i-ar fi permis sa se pregateasca asa cum trebuie pentru rolul lui Christian Grey".

Vestea vine ca un soc dupa ce acum o luna, Hunnam isi luase rolul in serios si colaborarea cu Dakota Johnson (Anastasia Steele) era ceva sigur. "Cartea are atatia fani... stiu ca, in prima instanta, nu sunt ceea ce si-au imaginat altii", a spus actorul pentru Entertainment Weekly. "Cititul face experienta mult mai personala iar oamenii isi creaza o anumita imagine despre personaj, simt ca le apartine. E ingrozitoare perspectiva, daca stau sa ma gandesc. Dar iau in serios rolul meu si intentionez sa explorez fiecare latura a personajului, ce il motiveaza - dar si sa ma imbrac dragut si sa arat bine la costum".

Cursa pentru gasirea protagonistului perfect se reia. Filmarile ar fi trebuit sa inceapa luna viitoare, pentru ca lansarea peliculei sa aiba loc in august. Ramane de vazut daca producatorii vor gasi in timp util alt actor talentat, atragator, sarmant si da, cu atitudine de bad boy.

foto: hepta.ro

În articolul

E greu sa fii Christian Grey! Protagonistul din "Fifty Shades of Grey" a renuntat la rol inainte sa inceapa filmarile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x