Fac BANI din piatră seacă! ACESTEA sunt zodiile care au mare noroc pe plan financiar

Publicat pe 06.09.2016 la 15:46 Actualizat pe 07.09.2016 la 01:07

În timp ce la unii, norocul la bani lipsește cu desăvârșire, alții se bucură din plin de partea financiară! Sunt anumite zodii, predestinate să nu ducă astfel de lipsuri, reușind cu brio să facă bani și din piatră seacă.

În timp ce la unii, norocul la bani lipsește cu desăvârșire, alții se bucură din plin de partea financiară! Sunt anumite zodii, predestinate să nu ducă astfel de lipsuri, reușind cu brio să facă bani și din piatră seacă.

Potrivit specialiștilor de la astrocafe.ro, semnele de pământ au un noroc fantastic în ceea ce privește latura financiară.

Sunt recunoscute pentru simțul practic și pentru interesul crescut pentru confortul material. Își doresc bani, se gândesc și aspirǎ la ei, iar de cele mai multe ori îi obțin cu vârf și îndesat. Pe langǎ toate acestea, acești nativi sunt foarte metodici și știu sǎ aștepte momentul potrivit cu rǎbdare.

De regulă, semnele de pământ sunt prudente și obișnuiesc să facă economii, pentru simplul fapt „ca nu se știe niciodată
când vor avea nevoie”.

Taur

Pur și simplu iubești banii, așa cǎ îți dorești sǎ ai mulți, ca sǎ-ți poți satisface toate poftele și dorința de a trǎi în confort, dacǎ nu chiar în lux. Ești foarte inpirat și știi foarte bine când e momentul sǎ acționezi pentru a-i obține și când îți poți permite sǎ stai liniștit și sǎ te bucuri de ei. Tenacitatea merge mână în mână cu simțul practic, iar aceste calități te vor ajută cel mai mult în drumul tău către succes.

Nu ești foarte darnic, atunci când vine vorba să impumuti bani cuiva și cauți sǎ te asiguri cǎ îi vei primi înapoi la momentul stabilit.

De cheltuit, cheltuiești cu măsură, mai puțin când apar tentații culinare. Pentru că ești gurmand, nu te poți abține de la a cumpără tot felul de bunătăți care-ți fac cu ochiul din vitrină.

Ce te ajutǎ: dragostea de bani.

Ce te oprește: comoditatea.

Fecioară

Se știe cǎ ești foarte harnic (uneori obsedat de muncǎ), organizat, disciplinat și meticulos. La fel ești și în relația cu banii. Îți calculezi bugetul până la ultimul bănuț, îți notezi pe hârtie toate cheltuielile, astfel încât să știi în fiecare moment cum stai. E-adevărat că atitudinea asta te poate ajută, dar uneori te poate încurcă foarte tare.

Pentru că fiind atent la detalii și concentrându-te pe nimicuri, lași să treacă pe lângă ține marile oportunități. Oricum nu ești genul care să dea tunuri, adică să facă bani mulți peste noapte, ci ești mai degrabă genul care își calculează fiecare pas și merge din aproape în aproape.

Ce te ajută: hărnicia

Ce te oprește: convingerea „eu trebuie să muncesc din greu, nimic nu se obține ușor în viata”.

Capricorn

Ești foarte abil și mirosi oportunitǎtile care-ți pot umple buzunarele, de la o postǎ.Nu vorbești foarte des despre bani, nici dacǎ îi ai, nici dacǎ nu-i ai. Când ai bani, preferi sǎ pǎstrezi doar pentru ține acest lucru,iar când nu ai, nu te plângi. De fapt, preferi sǎ lași impresia cǎ nu dispui de resurse prea mari și sǎ-ți faci jocurile fǎrǎ tam-tam, decât sǎ bați tobă și cine știe, sǎ te mai trezești și cu vreo cerere de împrumut.

Pentru cǎ, s-o spunem pe șleau, nu prea-ți place sǎ dai bani. Aspiri (în secret, ce-i drept) la averi impresionante, dar ai rǎbdare panǎ ajungi acolo, îți calculezi fiecare pas cu mare grijǎ și investești totul în acest scop. Pentru cǎ tu știi mai bine că oricine, cǎ o carierǎ de succes este echivalentul unui cont gras în bancǎ. Ceea ce ar trebui sǎ înveți este sǎ fii ceva mai generos și sǎ pui mai mare preț pe evoluția spiritualǎ.

Ce te ajutǎ: tenacitatea, ambiția.

Ce te oprește: lipsă de scrupule, insingurararea.

În articolul

Fac BANI din piatră seacă! ACESTEA sunt zodiile care au mare noroc pe plan financiar

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Unde se află românul care a dat 500.000 de euro pe o maşină. Bolidul său nu este însă şi cel mai puternic
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x