FOTO! 10 fete rele de la Hollywood care au fost aduse pe calea cea buna

Publicat pe 22.06.2013 la 12:25 Actualizat pe 22.06.2013 la 14:31

Ani in urma, petreceau din zori pana in seara, schimbau barbatii ca pe sosete, faceau abuz de droguri si alcool si toata lumea buna din showbiz le evita. Acum, fetele rele de la Hollywood sunt de nerecunoscut. Au familii, cariere de invidiat si lupta pentru drepturile celor mai putin norocosi.

Britney Spears

Dupa o adolescenta petrecuta in fata camerelor de filmat si pe scenele de concert, Britney Spears a cedat psihic. Printesa pop s-a refugiat in placerea temporara a drogurilor si in bratele lui Kevin Federline. Cantareata a tinut prima pagina a ziarelor de scandal cu mariajul ei anulat din Las Vegas, tunsoarea ei la zero, condusul masinii cu bebelusul in brate sau modul in care a gonit paparazzi cu umbrela. Din 2007, tatal sau a intervenit si a inceput sa o puna pe picioare.

Astazi, Britney Spears este o mama devotata si jurata X Factor, scoate in continuare hituri si este implicata in industria parfumurilor.

Paris Hilton

In trecut, Paris Hilton nu rata nicio petrecere, conducea sub influenta alcoolului si era o obisnuita a sectiilor de politie. In plus, a fost una din primele dive care si-au vandut inregistrarile porno publicitatii.

Astazi, Paris Hilton pare mult mai linistita. Are un iubit stabil si a reusit sa se tina la distanta de tabloide.

Angelina Jolie

Cea mai faimoasa fata rea, Angelina Jolie, a devenit de cativa ani persoana care ne vine in minte cand vorbim despre devotament, compasiune, succes, frumusete. Inainte insa, apela la heroina pentru a scapa de stres, se taia pentru a evada de durere si umbla cu sangele lui Billy Bob Thornton la gat.

Astazi, printesa intunericului pare mai degraba zana cea buna. A oferit un camin lui Maddox, Pax si Zahara si are trei copii biologici, Shiloh, Knox si Vivienne cu unul din cei mai frumosi barbati de la Hollywood si un actor respectabil, Brad Pitt. In plus, este Goodwill Ambassador pentru Natiunile Unite, actrita si regizor si are un curaj nemaipomenit - si-a facut o dubla mastectomie pentru a evita aparitia cancerului de san.

Drew Barrymore

Problemele lui Drew Barrymore au inceput din copilarie. Pana la varsta de 13 ani, fusese internata in doua institutii de reabilitare si dezintoxicatie.

Din fericire, actrita si-a revenit si astazi are un Glob de Aur in palmares. In plus, are propria companie producatoare de filme, Flower Films, una din cele mai prospere de la Hollywood, este mama si ambasador in proiectul "World Food Programme" al Natiunilor Unite.

Mary J. Blige

Cantareata de R&B a fost distrusa de abuzul fizic si emotional exercitat de fostul partener de viata iar singura solutie gasita pentru a supravietui infernului a fost, din pacate, alcoolul. Dupa o lupta dificila cu alcoolul, Mary J. Blige a iesit invingatoare.

Zilele acestea, Mary J. Blige este un exemplu pentru tate femeile. A castigat mai multe premii Grammy, incurajeaza femeile sa isi ia viata in propriile maini in cantecele ei si incearca sa le dea incredere in sine. A, si are si una dintre cele mai solide casnicii din muzica.

Carla Bruni

Una din supermodelele anilor '90, Carla Bruni era faimoasa pentru aventura ei cu Mick Jagger (cand acesta era inca casatorit cu Jerry Hall) si dispretul ei pentru monogamie - a avut peste 30 de relatii. Astazi, Carla Bruni este fosta Prima Doamna a Frantei, in rolul de sotie a lui Nicolas Sarkozy. Odata cu noul "titlu", Bruni s-a transformat intr-o adevarata Lady - rafinata, decenta, angelica.

Demi Lovato

Demi Lovato si-a innabusit frustrarile din adolescenta in abuz si mancare, obisnuind sa se taie in momentele de disperare. Vedeta s-a pus pe picioare cu ajutorul celor din jur - prieteni, familie, terapeuti - si a transformat problemele ei de alimentatie in subiectul unor discutii mai largi, de intrajutorare a fetelor care trec prin aceleasi dificultati. In plus, Lovato este astazi o vedeta de televiziune, in postura juratei de la X Factor USA.

Nicole Richie

La fel ca prietena sa Paris Hilton, Nicole Richie a trait inconjurata de droguri, petreceri si alcool. Abuzurile sale repetate s-au soldat si cu o perioada de inchisoare. Nicole a dovedit ca si-a invatat lectia si a renuntat la toate obiceiurile proaste. Astazi, are o linie de haine, este sotia lui Joel Madden si au impreuna doi copii si o fundatie caritabila. Pe deasupra, vedeta este una din cei trei mentori in show-ul "Fashion Star".

Fergie

Fergie nu a incetat sa fie o fata rea in videoclipurile cu The Black Eyed Peas, dar in viata personala lucrurile stau altfel. Artista a scapat de dependenta de metamfetamina din tinerete prin hipnoterapie, s-a concentrat pe cariera muzicala si a intemeiat o familie cu nimeni altul decat actorul supersexy, Josh Duhamel. Cei doi asteapta si un copil.

Shannen Doherty

Doherty nu a avut probleme cu drogurile ci cu violenta. Actrita apela la pumni si injurii atunci cand ceva nu ii convenea, distrugandu-si astfel relatia cu Dean Factor si indepartandu-i pe cei dragi. Astazi, Shannen Doherty are aparitii episodice in show-uri de televiziune si duce o viata linistita alaturi de sotul ei, Kurt Iswarienko.

foto: hepta.ro

În articolul

FOTO! 10 fete rele de la Hollywood care au fost aduse pe calea cea buna

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x