Frumusete si energie la nextDIVA. Vezi cine a trecut de preselectie!

Publicat pe 03.10.2010 la 02:00 Actualizat pe 03.10.2010 la 02:17

Frumusete si energie la nextDIVA. Vezi cine a trecut de preselectie!

E visul unei intregi generatii! E mirajul unei lumi! E viata pe care si-o doresc toate: celebritate, fascinatie, bogatie, pasiune, capricii, stralucire. Peste 9 saptamani vom stii cine este nextDIVA.

NextDiva este primul show de televiziune care dezvaluie adevaratul spectacol din culisele celebritatii.

Cele care au venit la casting au trecut peste emotii si atunci cand au ajuns pe podium au incercat sa-i convinga pe cei trei membrii ai juriului: Dan Silviu Boerescu, Ozana Barabancea si Tonkins Anderson ca merita sa devina nextDIVA.

Luciana Popa a surprins placut inca de la intrare. Tinuta aleasa a fost potrivita "am venit cu cea mai mare DIVA: Marylin Monroe", a spus Luciana. Secretul DIVEI Luciana: sutienul. Cu toate ca nu a vrut sa-l lase juriului, Luciana a trecut cu bine de preselectie.

Catalina a fost prima aspiranta la statutul de DIVA care a primit aplauzele juriului datorita vocii ei minunate.

Iulia Rosca a intrat in concursul nextDIVA dupa ce l-a "convins" pe iubi sa-i puna silicoane. Juriul a fost multumit de "interventie" si i-a oferit pasaportul pentru runda urmatoare.

A facut balet, gimnastica, tenis de camp, inot, insa dansul i-a placut cel mai mult. Nu a crezut ca va fi aleasa si cu toate acestea a incantat juriul prin energia pe care a transmis-o: Andreea.

Una dintre concurentele favoritele a le lui Tonkins: Adina Dumitrescu. A aflat ca se face un casting si a hotarat sa participe. Este frumoasa, deloc modesta si sigura ca va ajunge nextDIVA.

Divele sunt femeile carora le place sa atraga atentia. Atunci cand deschid gura, vor sa fie auzite. Cand intra undeva, sunt remarcate. Cand vor sa se aseze, toate privirile sunt atintite asupra lor.

Au fost sute si au ramas 24 de fete care au sansa ca dupa 9 saptamani de pregatiri, confruntari, provocari, sa devina celebre. Cine va castiga dreptul de a intra in masinaria de vedete a televiziunii? Cine va a vea propriul show tv? Cine poate deveni nextDIVA?

Luni concurentele vor afla prima decizie a juriului. Nu rata emisiunea din care se va naste urmatoarea DIVA a Romaniei, luni, de la ora 20:00, numai la EuforiaTV.

În articolul

Frumusete si energie la nextDIVA. Vezi cine a trecut de preselectie!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x