HOROSCOP 1 iulie. Leu: Urmează-ți inima și fii cine ești!

Publicat pe 01.07.2016 la 09:21 Actualizat pe 01.07.2016 la 09:32

Specialiştii în astrologie au realizat principalele previziuni astrale pentru prima zi din luna iulie. Află din materialul următor cum îţi va merge!

Specialiştii în astrologie au realizat principalele previziuni astrale pentru prima zi din luna iulie. Află din materialul următor cum îţi va merge!

Berbec
Zilele acestea, între cheltuielile necesare și bugetul disponibil există o mare discrepanță. De la serviciu poți primi ceva bani, dar nici pe departe nu te satisfac. Austeritatea, calculele riguroase legate de finanțe sunt aspecte pe care trebuie să le ai în vedere. În a doua parte a zilei, caută informațiile de care ai nevoie, întreabă oamenii potriviți, cere! Te vei descurca onorabil, mai ales cu sprijinul familiei.

Taur
Ar fi minunat să te ocupi doar de tine și de treburile tale. Trasează-ți planuri noi de viitor, îmbunătățește-ți înfățișarea, relațiile cu ceilalți și renunță la idei, obiceiuri sau atitudini toxice. Persoana iubită, copiii sau prietenii alături de care împărtășești un hobby te pot ajuta mult și bine. Evită cheltuielile hazardate în a doua parte a zilei.

Gemeni
Prima parte a zilei te îndeamnă să fii rezervat și să iei lucrurile mai ușor. În a doua parte a zilei, Luna se va muta în semnul tău zodiacal și vei avea mai multă energie să faci ce ți-ai propus. Totuși, evită grabă, precipitarea și concluziile pripite mai ales dacă e vorba de viitorul tău. E o zi în care se pot rezolvă multe, cu condiția să fii conștient de fiecare cuvânt pe care îl spui și să dai dovadă de înțelepciune.

Rac

Relațiile cu prietenii sunt importante. Dialogurile cu aceste persoane, în prima parte a zilei, îți pot oferi soluții viabile la problemele întâmpinate în domeniul socio-profesional. Poate că îți va displăcea ceea ce auzi sau îndemnurile primite, însă lasă emotivitatea și subiectivismul deoparte. Chiar ai nevoie de păreri diferite de ale tale. După prânz, ai face bine să fii cât mai discret și să petreci timp în spațiul tău de siguranță și intimitate.

Leu
În prima parte a zilei, te preocupa relația cu persoane autoritare și consolidarea poziției profesionale. Ai șanse să îmbunătățești ceva în acest sens. În a doua parte a zilei, ești înconjurat de multă lume, în special de prieteni. Auditoriul îți va urmări fiecare gest și cuvânt, așa încât fii prudent. Unii te vor considera drept model demn de urmat. Alții vor fi mai reticenți și se vor strădui să dărâme argumentele tale. Tu doar urmează-ți inimă și fii cine ești.

Fecioară
O zi bună pentru a te ocupa de rafinarea sufletului tău. Citește, învață, propune-ți cursuri de perfecționare sau măcar un program individual de studiu și documentare. De asemenea, relațiile cu străinătatea sunt bine aspectate. Fie că este vorba despre călătorii îndepărtate, fie despre a lua legătură cu cineva din afara țării, toate îți vor face plăcere și îți vor aduce beneficii la momentul potrivit.

Citeşte continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 1 iulie. Leu: Urmează-ți inima și fii cine ești!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x