HOROSCOP 10 august. Rac: Fii atent la semne și mesaje

Publicat pe 10.08.2016 la 09:07 Actualizat pe 10.08.2016 la 09:21

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru data de 10 august, scoțând în evidență aspectele esențiale ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru data de 10 august, scoțând în evidență aspectele esențiale ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Intervin, astăzi, cheltuieli datorită implicării în acțiuni comune cu alții. Pe de o parte trebuie să cheltuiești tu din bugetul personal sume destul de mari. Însă, pe de altă parte s-ar putea să primești bani, bunuri, favoruri sau chiar informații prețioase dinspre segmentul financiar.

Taur
Se recomanda atenție în relațiile parteneriale, mai ales la cele care presupun proiecte profesionale. S-ar putea relua discuții pe teme vechi, respectiv legate de modul în care ți-ai îndeplinit până acum sarcinile de lucru în cadrul unei colaborări. Concentrează-te pe acest segment și valorifică din plin șansele de îndreptare și/sau dezvoltare.

Gemeni
Îndreaptă-ți atenția și eforturile spre locul de muncă, unde poate fi vorba despre sarcini de lucru noi. Cineva din anturajul apropiat îți va oferi informații deosebite despre segmentul profesional, iar familia face o echipă extraordinar de eficientă cu ține, pentru îndeplinirea unor obiective.

Rac
Folosește-te de intuiția extraordinară și de abilitatea de a pătrunde în profunzimea lucrurilor, pentru a deveni conștient de unele adevăruri incomode, dar prețioase. Astăzi, Luna în Scorpion te ambiționează și te ajută să te concentrezi asupra unor scopuri clare. Fii atent la semne și mesaje.

Leu

Chiar dacă unele activități desfășurate astăzi îți consumă multă energie sau te scot din zonă de confort, totuși este o zi cu multe revelații și răspunsuri, mai ales legate de familie, casă, siguranță. Așadar, pune întrebări neîncetat, cere sprijin când ai nevoie și fii gata să folosești resursele aflate la îndemână.

Fecioară

Sunt posibile întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, ajung la tine tot felul de știri și informații... În aparență, ceilalți sunt amabili cu tine, iar ceea ce auzi pare adevărat, dar ține cont că în umbră se țes intrigi care foarte curând vor ieși la iveală. Discreție și prudența!

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 10 august. Rac: Fii atent la semne și mesaje

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
„A venit iepurașul!” Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela este în extaz
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x