HOROSCOP 10 noiembrie - TAUR: Prudență la locul de muncă!

Publicat pe 10.11.2016 la 00:51 Actualizat pe 10.11.2016 la 00:56

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 10 noiembrie.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 10 noiembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Ziua este favorabilă activităților de rutină și dacă se poate departe de ochii și urechile lumii. Forțele tale sunt la un nivel scăzut. Sunt posibile accentuarea unor conflicte din sferă profesională, de aceea ai grijă cum îți îndeplinești îndatoririle și cum relationezi cu colegii. O discuție de taină cu cineva de încredere îți va lămuri unele aspecte profesionale.

Taur
Dialoguri și întâlniri cu prietenii. Sunt posibile altercații, însă cu puțin efort și bunăvoință te vei descurcă excelent. Ți se pot recunoaște meritele vizavi de ajutorarea unor cunoscuți sau vizavi de implicarea ta în acțiuni umanitare, Totuși fii rezervat în comentarii, deoarece unii vor încerca să profite de pe urmă muncii și experienței tale. Prudență la locul de muncă!

Gemeni
S-ar putea să participi la ședințe profesionale, la care vei fi invitat să iei cuvântul. Pregătește-te serios și susține-ți punctele de vedere cu fermitate. Atenție că emotivitatea este accentuată, fiind astfel foarte ușor de impresionat. Ordonează-ți gândurile și vorbește scurt, direct și la obiect. Nemulțumirile din sferă domestică îți distrag atenția de la serviciu, aspect remarcat ceilalți.

Rac
Veștile din străinătate se țin lanț. Cu toate că multe te neliniștesc, cu puțin efort și discernământ îți poți stăpâni emoțiile și controla reacțiile față de ceilalți. Demersurile necesare unei călătorii fie de afaceri, fie de studii, fie de agrement, pot fi întârziate sau chiar amânate. După-amiază sunt momente favorabile pentru vizitarea unei galerii de artă și pentru dialoguri pe teme spirituale.

Leu
Este nevoie să achiți facturi restanțe sau să iei legătură cu instituții financiare. Se pare că primești ajutor material substanțial din partea partenerului de viață, a colaboratorilor sau din partea rudelor. Pot intră în discuție rezolvări ale partajelor în urmă unui divorț sau moștenirile. De evitat împrumuturile, investițiile și cheltuielile nefondate!

Fecioară

Posibile neplăceri în relațiile parteneriale. Este rost de discuții aprinse atât cu partenerul de viață, cât și cu cei de afaceri. Fii prudent, vorbește puțin și ascultă mai mult. Subiectivismul este la cote înalte, așa încât nu pune bază pe ce se discută astăzi. După-amiază. Răsfată-te cu o cină deosebită alături de partenerul de viață. Dozează-ți eforturile în câmpul muncii!

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 10 noiembrie - TAUR: Prudență la locul de muncă!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Focul Sfânt a luminat România în noaptea Învierii. Credincioșii au fost copleșiți de emoții şi plini de speranță
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x