HOROSCOP 11 octombrie. Leu: Depășește-ți limitele în gândire și ai curajul să pășești pe un tărâm nou de posibilități

Publicat pe 11.10.2016 la 08:35 Actualizat pe 11.10.2016 la 08:45

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 11 octombrie. Afla din materialul urmator cum iti va merge!

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 11 octombrie. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Luna în Vărsător promite, pentru astăzi, experiențe inedite și întâlniri cu oameni interesanți. Dacă așteptai idei și inspirație sau un proiect nou, acum e momentul. Se pare că ești gata să-ți asumi responsabilitatea unei schimbări, înnoiri sau libertăți în raport cu grupurile din care faci parte și cu proiectele pe care le-ai inițiat.

Taur

Astăzi este esențial să privești lucrurile în perspectivă și nu doar pe termen scurt. Viziunea e centrul și sămânța creației, indiferent ce ți-ai propus să realizezi în privință carierei și a implicării în plan social. Este o etapă înfloritoare pentru ține, acum, iar pentru asta e nevoie să gândești dincolo de țipare vechi și să ai curajul de a îmbrățișa abordări noi.

Gemeni

O zi frumoasă promite Luna în Vărsător, pentru ține. Dacă vrei să contribui la înflorirea unei relații, a unui parteneriat, acum ai inspirația și ideile necesare pentru a face asta. De asemenea, e important că astăzi să te concentrezi mai mult pe gânduri constructive, soluții, idei, dorințe, pentru că ai capacitatea de a materializă ceea ce intenționezi, rapid.

Rac

Astăzi ești alchimist. Poți transmite energia unei situații, unui context partenerial, așezându-l pe o direcție nouă și prospera. Știi exact cum să te folosești de resurse, e nevoie doar să te concentrezi pe posibilitățile noi și nu pe ceea ce credeai că e imposibil de realizat sau pe temerile care te blochează. Ai încredere în inspirație, astăzi, și apelează la sprijinul oamenilor potriviți pentru orice ai nevoie.

Leu
E timpul să ieși în lume, să te expui, chiar să discuți pe temă unei colaborări noi sau a înnoirii energiei în cadrul uneia vechi. Astăzi, depășește-ți limitele în gândire și ai curajul să pășești pe un tărâm nou de posibilități. Chiar dacă nu ai încă toate datele necesare și nu știi unde te va duce drumul, ai încredere!

Fecioară

Pentru a obține satisfacție din muncă și eforturile tale, se pare că e nevoie să schimbi atitudinea și abordarea. Idei noi pot veni astăzi, care te vor ajută să îmbunătățești atât situația materială cât și starea de spirit și siguranță celor dragi. E un moment de inspirație, pentru ține, așa că fii deschis la ceea ce apare nou în câmpul muncii.


Citește continuarea aici!

În articolul

HOROSCOP 11 octombrie. Leu: Depășește-ți limitele în gândire și ai curajul să pășești pe un tărâm nou de posibilități

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x