HOROSCOP 15 august. Fecioară: Începi săptămana îndrăgostit și pus pe soții

Publicat pe 15.08.2016 la 08:34 Actualizat pe 15.08.2016 la 08:42

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile astrale pentru data de 15 august, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile astrale pentru data de 15 august, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Ziua îți aduce multe treburi în domeniul profesional. Sunt posibile situații conflictuale cu un șef, dar fii pe fază și ascultă cu atenție ce are de zis acesta. Reproșurile și nemulțumirile sunt frecvente, dar ai răbdare că în curând vei depăși totul cu bine. Imaginea ta în ochii celorlalți lasă mult de dorit, insă astăzi îți poți da seamă cine te privește cu ochi buni și cine nu.

Taur
Te poți ocupa cu succes de relațiile cu străinătatea sau de studiile pe termen lung. Planificarea unor călătorii în afară granițelor tării este binevenită, insă materializarea acestora va mai dura. Studiile universitare sunt alte subiecte ce se pot ivi în această zi. Mai târziu va fi ceva mai greu de abordat acest domeniu. În a doua parte a zilei, dorință de rafinare sufletească va fi evidentă.

Gemeni
Norocul la banii și bunurile altora îți deschid săptămâna. Se pare că poți rezolva mai ușor chestiuni legate de taxe, impozite, relații cu instituții financiare sau legate de moșteniri. Pe de altă parte poți primi cadouri sau recompense neașteptate. S-ar putea să te gândești la implicarea în afaceri, dar sunt momente pasagere și nu trebuie să dai curs primului imbold.

Rac
Relațiile parteneriale și colaborările sunt la mare căutare astăzi. Sunt posibile reconfigurări de poziție într-un parteneriat, respectiv poți renunță la acesta. Recomandabil este să fii prudent și să discerni cu atenție totul. Pe de altă parte, unele colaborări în care ești implicat nu te mai reprezintă, așa încât ai curaj și renunță definitiv la ele.

Leu

O zi cu multă muncă la serviciu. Relațiile cu colegii sunt tensionate, iar șefii parcă nici nu există. Stările de sănătate fluctuează destul de mult, vizate fiind sistemul osos, pielea și secundar stomacul. Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de activitățile de rutină și nu răspunde la provocări. Folosește doar remedii naturiste pentru revigorarea corpului și sufletului tău.

Fecioară

Se pare că începi săptămana indrăgostit și pus pe soții. Relațiile sentimentale sunt destul de controversate, însă dacă lași cârcoteala deoparte totul va fi minunat. Creativitatea este la cote înalte, astfel că recomandabil este să organizezi o serată plăcută pentru cei dragi. Evită excesele de orice fel și ai mai multă grijă de sănătatea ta!

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 15 august. Fecioară: Începi săptămana îndrăgostit și pus pe soții

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x