HOROSCOP 15 iulie. Taur: Fii mai maleabil, evită ideile fixe!

Publicat pe 15.07.2016 la 00:44 Actualizat pe 15.07.2016 la 00:51

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile astrale pentru data de 15 iulie, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge! Mai jos, găsești sfaturi și recomandări pentru această zi.

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile astrale pentru data de 15 iulie, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge! Mai jos, găsești sfaturi și recomandări pentru această zi.

Berbec
Mult optimism și voie bună, în ceea ce te privește, dar doar în a doua parte a zilei. În restul timpului, trebuie să fii atent cum alegi să te prezinți celor din jur, ce stare de spirit ai și, pe cât posibil, să nu te vaiți sau să îi încarci pe ceilalți cu problemele tale. Ai putea transforma o parte din exuberanța ta în compasiune pentru cei din jur.

Taur

Ai putea avea ceva mai multă încredere în persoana iubită și, de asemenea, în asociații tăi. Este adevărat, felul în care reacționezi ar putea fi considerat de unii ca fiind “dur”, ceea ce îi poate îndepărta de tine. Este o zi în care ar fi bine dacă ai fi mai maleabil, evitând ideile fixe. O zi în care nu întotdeauna drumul cunoscut este drumul cel mai scurt.

Gemeni

Optimist, carismatic și opulent în exprimare – pe alocuri, ești persoana pe care oricine și-o dorește că partener. Succesul nu te ocolește și puțini sunt cei care îți pot egala geniul, astăzi. O zi în care ești persoana potrivită la locul potrivit, filantrop și protector în același timp.

Rac
Locul de muncă redevine principalul subiect care îți captează (sau care ar trebui să îți capteze) atenția. Nu prea ai timp liber și pentru tine, nu în această zi, cel puțin. Dedică-ți resursele pentru a-ți îndeplini îndatoririle pe care le ai, făcând tot ceea ce poți pentru a demonstra că ești cel mai bun.

Leu
Promisiunile făcute trebuie respectate, deși se pare că ai face orice pentru a te distra si…cam atât. Nu are sens să provoci certuri și neînțelegeri doar pentru că nu vrei să duci la bun sfârșit ceea ce trebuie să îndeplinești. Femeile, în general, (probabil mama ta, în mod special) sunt cele care te vor ajuta astăzi.

Fecioară
O zi în care intențiile tale bune pot fi greșit percepute de cei cărora acestea se adresează. Deși, de obicei, intuiția nu îți joacă feste, de această dată este posibil să fie greșit interpretată, ceea ce te obligă să asculți mai mult de rațiune. Stai mai mult timp acasă, este locul ideal pentru liniștea ta.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 15 iulie. Taur: Fii mai maleabil, evită ideile fixe!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților: „S-a mutat special din București!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x