HOROSCOP 15 noiembrie - TAUR: Evită cheltuielile inutile!

Publicat pe 15.11.2016 la 00:13 Actualizat pe 15.11.2016 la 00:20

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 15 noiembrie.

Specialiștii au realizat principalele previziunile astrale pentru data de 15 noiembrie. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Astăzi, Luna stă astăzi în Gemeni, în zonă comunicării. Aspectele pe care le formează sunt tensionate, ceea ce indică, pe de o parte dorință de mobilizare și înaintare, iar pe de altă parte, destul de multă incoerență între ce gândești, ce spui și ce faci. Așadar, cheia este să fii prezent în toate raporturile cu ceilalți, să te abții de la promisiuni și, mai degrabă, să-ți revizuiești unele convingeri, cunoștințe, idei și chiar relații.

Taur

Luna în Gemeni activează zona banilor și e posibil să nu-ți placă ce rezultă în urmă unor calcule sumare în ce privește bugetul familiei. Chiar și bilanțul personal pe anul care se încheie, e posibil să nu fie satisfăcător, însă e drept că ai și tendința de a exagera. Așadar, astăzi, în loc să te pierzi în scenarii pesimiste, întreabă-te ce e posibil să creezi diferit și care ar fi soluțiile pentru o situație financiară confortabilă. Iar în aceste zile, evită cheltuielile inutile.

Gemeni

Luna se va află astăzi în semnul tău solar și formează raporturi încordate cu planetele din Pești și Săgetător, semn că te simți copleșit de toate responsabilitățile asumate, precum și de presiunile pe care le simți venind din exterior. E important să-ți folosești astăzi abilitățile de negociere, atât cu tine, cât și cu ceilalți. Caută mereu soluții și căi de mijloc pentru a rezolva și finaliza ce ți-ai propus, evitând astfel epuizarea și/sau conflictele.

Rac

Pentru ține, această zi pare mai curând una de introspecție și autoanaliză, decât de acțiune și măsuri concrete, chiar dacă unele aspecte ale vieții tale păr să fie ajunse într-un punct de urgență. Că și cum „așa nu se mai poate”, ai de făcut demersuri și schimbări substanțiale în ce privește familia, casă, dar și parteneriatele și imaginea socială. Dar până atunci, discreția, prezența, ascultarea și receptivitatea sunt absolut necesare, pentru a decela vocea intuiției și a ființei tale, dincolo de zumzetul minții captează păreri ce nu-ți aparțin.

Leu
În cazul tău, această zi poate fi provocatoare în ce privește relațiile și comunicarea cu prietenii și anturajul. Ce-i drept, poți avea și conștientizări minunate despre rolul tău într-un context social și cum să îmbunătățești comunicarea, resursele, dar și propria energie, prin economisirea ei sau distribuirea într-un mod diferit decât până acum. În orice caz, astăzi stai departe de contaminări cu păreri, judecăți sau proiecții exterioare.

Fecioară
S-ar putea să fie dificil de împăcat sarcinile profesionale cu responsabilitățile casnice, mai ales că apăr mereu schimbări în program. Cu toate acestea, tot ce se întâmplă și tot ce creezi astăzi e ca o probă de flexibilitate, creativitate și originalitate. Cu cât mai deschis ești spre o abordare inovatoare și creativă, cu atât mai minunate soluții vei găsi, iar ușurință se va instala indiferent ce apare nou. Vezi bine, atitudinea și abordarea fac diferență, nu ceea ce se întâmplă.

Citește continuarea previziunilor astrale aici!

În articolul

HOROSCOP 15 noiembrie - TAUR: Evită cheltuielile inutile!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x