HOROSCOP 16 septembrie: Revelațiile vor fi la ordinea zilei pentru nativii leu

Publicat pe 16.09.2016 la 08:42 Actualizat pe 16.09.2016 la 08:53

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 16 septembrie, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 16 septembrie, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Dacă ai răbdare și dacă nu acționezi în urmă impulsului de moment, ai toate șansele pentru a descoperi ceea ce îți este ascuns. Nu te îngrijora pentru ceea ce nu cunoști și pentru felul în care acest lucru îți poate afecta viață, în schimb, alege să înfrunți tot ceea ce te deranjează, punând totul în ordine. Peste câteva zile vei fi știind ce anume ai de făcut pentru a pune totul la punct.

Taur
De ce preferi să stai ascuns în casă, ignorând invitațiile prietenilor tăi? Este o zi în care ai putea să socializezi foarte mult, având șansa de a cunoaște noi și diverse persoane, oameni de calitate cu personalități care mai de care mai extravagante... Poate că este momentul să îți concentrezi atenția asupra viitorului, urmând cărarea pe care o alegi cu sufletul.

Gemeni
O zi în care explicațiile nu își au rostul, pentru simplul fapt că.. puțini sunt cei care chiar vor să și înțeleagă ceea ce tu spui, nu doar să te audă. În schimb, nu este un moment bun pentru a cere altora sfaturi. Urmează-ți drumul, concentrează-te asupra scopului tău și fii sigur că ești admirat pentru acest lucru, chiar dacă nu îți este confirmat acest lucru.

Rac

Ar fi bine dacă ai putea să faci pace cu ține însuți în ceea ce privește propria ta viață și stilul pe care ți l-ai format. Simți nevoia să îți justifici alegerile și deciziile, simți nevoia să fii aprobat de cei alături de care îți petreci viață. Cu toate acestea, până nu te folosești și de intenție și de voința și de puterea ta personală, totul va rămâne un simplu vis, realizările fiind imposibil de obținut, în plan material.

Leu
Ai parte de o zi în care ceea ce credeai a fi Adevărul Absolut este pus la îndoială. Probabil că revelațiile vor fi la ordinea zilei, în ceea ce te privește. Bineînțeles, sunt de evitat discuțiile în contradictoriu, certurile și agresivitatea verbală-nu este o zi în care să îți câștigi admiratori. Un alt element care va avea nevoie de atenția ta și de protecție este segmentul financiar, deci nu-ți cheltui resursele prea ușor...

Fecioară

Regulile sunt făcute pentru a fi încălcate-sau, cel puțin, așa se spune prin anumite locuri. Ceea ce tu ai de făcut, astăzi, este să elimini strictețea cu care judeci faptele celor din jur. Viața este plină de nuanțe, nu este alcătuită doar din non-culori. Cu alte cuvinte, acordă circumstanțe atenuante celor cu care interacționezi. Sunt oameni care au nevoie de înțelegere și compasiune.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 16 septembrie: Revelațiile vor fi la ordinea zilei pentru nativii leu

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x