HOROSCOP 18 august: Rac, prudență, răbdare și perseverență! Fecioară, evită eforturile și stresul emoțional!

Publicat pe 18.08.2016 la 00:07 Actualizat pe 18.08.2016 la 00:14

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile astrale pentru data de 18 august, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile astrale pentru data de 18 august, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Se intrezăresc schimbări în relațiile cu prietenii și protectorii din segmentul profesional, moment marcat de formarea aspectului de Lună plină în Semnul Vărsătorului. Insă ceva se va modifică și în plan sentimental, astfel că fii atent la ambele tipuri de relații. Orice final este urmat de un început, de regulă, mult mai bun. Ai încredere că totul va fi bine!

Taur
Schimbări în plan profesional, mai ales în ceea ce privește relațiile cu șefii și autoritătile. Sunt șanse de a te orienta spre un alt loc de muncă, într-un cu totul alt domeniu profesional. Impulsurile aspectului de Lună plină perfectat astăzi în Semnul Vărsătorului te vor ajută să te detașezi de situații și relații învechite și total nepotrivite ție acum și aici.

Gemeni
O zi care marchează începutul unui lung șir de schimbări mentale, fie la nivel de decizii personale, fie la nivelul filozofiei de viată. Detasează-te de trecut, acceptă noul și impărtăseste cu cei dragi stările și trăirile de astăzi. În Semnul Vărsătorului se formează aspectul de Lună plină, ajutându-te să fii obiectiv și realist cu propriile tale dorințe și situații în care te afli.

Rac
Sunt momente potrivite pentru a face un bilanț al banilor pe care îi obții din colaborări, dar și pentru o verificare a bunurlor și cheltuielilor comune cu alții. Prudență, discernămant, răbdare și perseverență! Aspectul de Lună plină ce se construiește astăzi în Semnul Vărsătorului îți favorizează găsirea unor soluții constructive pentru imbunătătirea veniturilor.

Leu
Adie vântul schimbării în plan partenerial. Deciziile de astăzi vor fi valabile multă vreme de acum încolo, deci fii atent la ce gândești că este foarte posibil să primești în viitorul apropiat. Influxurile aspectului de Lună plină din Semnul Vărsătorului te ajută să privești ca într-o oglindă atât la partenerul tău de viată, cât și la colaboratori.

Fecioară
Se finalizează o etapă profesională importantă, deci fii prudent și verifică pe îndelete activitătile profesionale întreprinse pană acum. Ești ajutat de perfectarea aspectului de Lună plină în Semnul Vărsătorului, bine fiind să profiți de energia astrală degajată și să rezolvi onorabil orice îndatorire. Sănătatea este vulnerabilă, deci evită eforturile și stresul emoțional.

Citește aici continuarea materialului!

În articolul

HOROSCOP 18 august: Rac, prudență, răbdare și perseverență! Fecioară, evită eforturile și stresul emoțional!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x