Horoscop 2 Iunie - Gemeni! Nu-ţi fie frică să spui ceea ce gândeşti! Fii sincer chiar dacă nu vei fi pe placul tuturor

Publicat pe 02.06.2017 la 08:09 Actualizat pe 02.06.2017 la 08:19

O zi speciala pentru Gemeni!

Astrology.com.au

Berbec

Poate că este mai bine dacă astăzi nu ți-ai asumă responsabilități cărora să nu le faci față, ulterior. O zi în care este de preferat să îți lași mintea să zburde liberă, neluând în calcul informațiile sau zvonurile primite astăzi. Toate acestea pentru a evită o eventuală confuzie și pentru că, ulterior, să nu fi dezamăgit de deznodămintele acțiunilor tale.

Taur

De necrezut în ce fel și cât de repede se schimbă totul, în jurul tău. Deloc pe placul tău ceea ce observi. Cu toate acestea, ai de-a face cu o perioadă de timp în care schimbarea ar fi binevenită în viață ta, deci nu te împotrivi chiar atât de mult. Ascultă și crede ceea ce persoană iubită îți spune, chiar dacă este vorba despre ceva ce pare incredibil, în prima instanță.

Gemeni

Nu-ti fie fica sa spui ceea ce gandesti; in cazul in care este posibil, creeaza cat poti de mult, exprimandu-te intr-un mod original in acest fel. O zi in care secretele nu iti sunt prietene si sinceritatea iti este cel mai bun aliat. Si, in final, nu uita sa fii persuasiv si rabdator, acesta fiind secretul unor succese pentru care de mult timp muncesti.

Rac

O zi in care trebuie sa te pregatesti in avans pentru tot ceea ce iti doresti a intreprinde. Si o zi in care este bine sa faci tot posibilul pentru a spune exact ceea ce gandesti. Altfel, este posibil ca cei cu care interactionezi sa aiba impresia ca nu esti sigur pe tine, ceea ce nu iti este deloc de folos. Lupta pentru ceea ce iubesti. Cat de curand, Lumea va fi a ta!

Leu

Nu crede ca totul este minunat asa cum este, astazi. O zi cu totul speciala, daca alegi sa fii rational; vei obtine mai multe decat ai sperat. Insa se poate transforma intr-o zi cat se poate de trista in cazul in care traiesti cu senzatia ca numai tu ai dreptate. Si in cazul tau sinceritatea este cel mai bun atu pe care il poti avea. Nu cere sfatul prietenilor pentru problemele personale.

Fecioară

Cu cat te concentrezi mai mult pe ceea ce ai de facut, cu atat mai mult risti sa pierzi nuantele politice ale contextului in care te afli. Emotiile manifestate in mod extrem nu iti sunt de folos. In ceea ce te priveste este de preferat sa nu iti impui vointa in fata persoanei iubite; nu astazi, cel putin.

Balanţă

Nu mai visa cu ochii deschisi la viitorul tau, cel inchipuit, deoaree este timpul sa treci la actiune, aducand la viata acel moment de glorie pe care il astepti de atat de mult timp. O zi in care cel mai rau este sa te astepti la ceva bun din partea persoanei iubite, uitand ca nu trebuie sa astepti nimic, de la nimeni, in general. Evita ezitarile si aduna-te, profitand de ajutorul astral pe care il ai.

Scorpion

Analizeaza-ti slabiciunile inainte sa le dai altora sfaturi de viata. Doar asa vei descoperi cum sa creezi o noua strategie care sa iti fie folositoare nu doar tie, ci si celor cu care interactionezi. In acelasi timp, observa cu atentie modul de actiune al celor din jur, pentru a invata din greselile sau reusitele lor. Nu te lasa "lovit" de comentariile rautacioase pe care le auzi.

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Horoscop 2 Iunie - Gemeni! Nu-ţi fie frică să spui ceea ce gândeşti! Fii sincer chiar dacă nu vei fi pe placul tuturor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x