HOROSCOP 20 septembrie.Leu: Ai parte de popularitate, bunăstare și prosperitate

Publicat pe 20.09.2016 la 07:19 Actualizat pe 20.09.2016 la 07:28

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile astrale pentru 20 septembrie. Află din materialul următor cum îți va merge azi!

youtube

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile astrale pentru 20 septembrie. Află din materialul următor cum îți va merge azi!

Berbec
Tu ești foarte intuitiv, ai percepții profunde, ești înclinat spre fantezie și ireal. Nu este o zi favorabilă cheltuielor și ar fi bine să stai departe de magazine până când îți vei putea evalua realist nevoile. Evită pe cât posibil consumul de alcool sau substanțe stupefiante căci poți pierde foarte ușor măsura și legătura cu realitatea.

Taur
Imaginația ta este foarte activă și nu cunoaște limite. Ești predispus la visare dar și la iluzionare. Asemeni zicalei "Prietenul la nevoie se cunoaște", prin evenimentele care au loc astăzi unele relații este posibil să nu treacă testul prieteniei, să te confrunți cu sentimentul dezamăgirii. Fii recunoscător pentru această conștientizare și mergi mai departe.

Gemeni

Manifești o fire izolată, retrasă și îți place să acționezi departe de ochii lumii. Dispui de o imaginație bogată, dar ai putea întâmpina unele dificultăți emoționale și nervoase. Comunici într-un mod cald, artistic, plăcut și ai putea atinge ușor inimile oamenilor în special în scris. Aloca-ți momente de meditație, petrecute cu ține însuți pentru a-ți reîncărca bateriile.

Rac

Tu te manifești original, ingenios și te bucuri de multă popularitate în rândul prietenilor tăi. Relația cu persoana iubită nu este chiar strălucită. Manifestați multă pasiune, dar care pare a fi polarizată negativ, sub formă de certuri sau conflict. Drumurile scurte, cu mașina par a fi la ordinea zilei și ai putea face chiar o ieșire la mică distanță de casă.

Leu

În ceea ce te privește, contextul astral pare să îți aducă popularitate, bunăstare și prosperitate. Te bucuri de sprijinul și bunăvoință persoanelor influențe, fapt care s-ar putea concretiza și în creșterea câștigurilor financiare provenite din muncă proprie. Chiar dacă se întrevăd noi surse de venit, nu exagera cu cheltuielile pentru a nu intră într-o criză financiară.

Fecioară
Te bucuri de multă vitalitate, manifești o fie autoritară, analitică, foarte atentă la detalii și ușor critică. Ai mare încredere în tine, ești corect, generos și câștigi foarte ușor respectul celor din jur. Se poate materializă o călătorie la mare distanță de casă sau chiar în străinătate care să fie de bun augur pentru ține, să îți aducă plăcere și chiar câștiguri.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 20 septembrie.Leu: Ai parte de popularitate, bunăstare și prosperitate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
a1.ro
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice. Poze cu ea din trecut
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x