HOROSCOP 23 august. Leu: Ideile exprimate, astăzi, vor da roade materiale în scurt timp

Publicat pe 23.08.2016 la 08:11 Actualizat pe 23.08.2016 la 08:16

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previzuni astrale pentru data de 23 august, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previzuni astrale pentru data de 23 august, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Iată o zi fructuoasă, eficientă, cu rezultate foarte bune în plan profesional și financiar. Luna este situată în Taur, în zonă banilor proveniți din muncă proprie. Aspectele pe care le formează, cu planetele din zonă puterii și cea a muncii, sunt foarte frumoase, ceea ce înseamnă că astăzi poți găsi niște soluții excelente, pentru a te redresa financiar, dar și pentru a-ți asigură o creștere a veniturilor pe termen lung.

Taur
Te simți în elementul tău. Luna îți traversează zodia și te face foarte atent la interesele și nevoile personale. Cu alte cuvinte, astăzi știi foarte bine să-ți urmărești scopurile, fiind foarte practic și creativ. Recomandarea mea este să fii atent la toate resursele interioare pe care le poți exploata, pentru că demersurile de astăzi îți pot aduce un câștig, în următoarea perioadă.

Gemeni
Ori de câte ori Luna trece prin Taur, urmărim un câștig, un beneficiu. În cazul tău, câștigul este de natură lăuntrică, ține de echilibrul interior, dar și de stabilitatea emoțională și materială, a ta și a familiei. Obții ce-ți dorești, prin discreție, tolerantă, compasiune. Cu alte cuvinte, ziua de astăzi nu e propice pentru acțiune, ci pentru introspecție, răbdare, acceptare a tot ce este.

Rac
O zi frumoasă, în care Luna activează zonă prietenilor și susținătorilor. Se pare că, în cazul tău, beneficiile acestei zile, materiale sau de altă natură, țin de diplomație, receptivitate, cooperare armonioasă. Așadar, relațiile sociale devin extrem de importante. E bine să nu ratezi nicio întâlnire și să spui prezent la orice invitație, pentru că informația este vitală, dar și pentru că se pot legă parteneriate extrem de fructuoase și solide.

Leu
Cu Luna plasată în zonă puterii, ziua de astăzi se prefigurează a fi favorabilă oricărui demers de afirmare socială și profesională. O discuție cu un șef, o decizie legată de carieră ta, rezultatele foarte bune obținute într-un proiect, toate duc la creșterea credibilității, dar și a veniturilor. Ideile exprimate astăzi sunt că niște semințe semănate într-un pământ fertil. Vor da roade materiale în scurt timp.

Fecioară
În cazul tău, beneficiile acestei zile țin de documentare, cercetare, informare. Dar și de stabilirea unor relații diplomatice cu persoane oficiale, cu instituții de la care aștepți un răspuns, sau cu persoane din străinătate. Altfel spus, trebuie să fructifici orice mână întinsă, pentru că acum ai șansa să rezolvi o serie de probleme care te-au presat până acum.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 23 august. Leu: Ideile exprimate, astăzi, vor da roade materiale în scurt timp

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x