HOROSCOP 23 octombrie - LEU: Evită provocările și trasează-ți noi planuri de viitor!

Publicat pe 23.10.2016 la 00:27 Actualizat pe 23.10.2016 la 00:44

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 23 octombrie.

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile astrale pentru data de 23 octombrie. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Finalul săptămânii este potrivit treburilor gospodaresti. Poti face usor curatenii generale, reparatii curente sau reamenajari interioare. Apar neintelegeri in relatiile cu membrii familei, dar cu prudenta si discernamant vei depăși totul cu bine. Nostalgia copilariei te va cuprinde pe neasteptate, oferindu-ți un farmec aparte. Distracții alături de cei dragi.

Taur
Prietenii apropiați sau rudele îți sunt alături la sfârșitul acestei săptămâni. Dialoguri, vizite, sfaturi, schimb de informații – o avalanșă de situații greu de urmărit sau înțeles. Pe de altă parte ar fi bine să-ți rezervi momente pentru studii, documentare sau pentru a lectura o carte dragă sufletului tău. Evită să vorbești mult despre tine și planurile tale!

Gemeni
Se întrezăresc preocupari financiare în acest weekend. Ori primesti cadouri sau recompense, ori afli vesti legate de salarizarea de la un loc de munca. Pe de alta parte, bine ar fi să-ți verifici situatia bugetului de venituri si cheltuieli si sa eviti speculatiile de orice fel. Energia vitala fluctueaza mult, asa incat ocupa-te doar de treburile de rutină.

Rac
Finalul acestei săptămâni îți aduce stări de spirit contradictorii, de aceea fii prudent și controlează-ți reacțiile față de ceilalți. Sunt momente bune de a te ocupa doar de tine si de treburile tale. Tratamentele cosmetice, inceperea unei diete de sezon, inscrierea la cursuri de dezvoltare personala sau schimbarea garderobei sunt activitati potrivite.

Leu

Ai nevoie de discretie, moderatie si introspecție la finalul acestei săptămâni. Ar fi binevenită o minivacanta, mai ales departe de forfota vietii cotidiene. Sunt momente bune pentru a privi atent si obiectiv tot ce se petrece in jurul tau. S-ar putea sa descoperi mici conflicte in relatiile cu cei apropiati. Evită provocările și trasează-ți noi planuri de viitor.

Fecioară

Finalul acestei săptămâni îți adduce în preajmă prietenii. Sunt momente bune de a lua legatura cu cei pe care nu i-ai vazut de mult. Dialogurile contradictorii vor fi frecvente. Fii prudent, evita provocarile si nu-ți divulga planurile de viitor. Cineva care te protejeaza iti poate oferi informatii pretioase legate de conflictele mocnite din sfera profesionala.

Citește continuarea aici!

În articolul

HOROSCOP 23 octombrie - LEU: Evită provocările și trasează-ți noi planuri de viitor!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x