HOROSCOP 29 iunie. Fecioară: Surprize financiare!

Publicat pe 29.06.2016 la 09:17 Actualizat pe 29.06.2016 la 09:30

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru data de 29 iunie, astfel încât tu să știi care sunt aspectele esențiale ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge! Pentru nativii fecioară, se anunță o zi cu surprize financiare.

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru data de 29 iunie, astfel încât tu să știi care sunt aspectele esențiale ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge! Pentru nativii fecioară, se anunță o zi cu surprize financiare.

Berbec
Reacțiile tale sunt controversate, astfel că este dificil să fii aprobat și susținut de către ceilalți. Ține-ți firea, lasă combativitatea deoparte și depune eforturi să nu ieși prea mult în evidentă. Stările de spirit necontrolate, implicarea în activități care te depășesc și vorbele spuse la întâmplare vor atrage după sine urmări nedorite și deteriorarea imaginii tale în ochii celorlalți.

Taur
Se conturează o discuție secretă cu cineva din anturajul profesional. Există detalii în activitatea de la serviciu care îți displac, dar nu le cunoști în totalitate. Este mai bine să ai răbdare până strângi toate datele și abia apoi vei putea formula opinii pertinente. Ascultă sfaturile primite și nu răstălmăci vorbele și gesturile celorlalți. Chiar există oameni în preajma ta care te susțin sincer.

Gemeni
Fiind atât de preocupat de prieteni sau de activitățile socio-profesionale, în plan personal, relațiile cu cei dragi pot lua turnuri surprinzătoare. Acum te caută ei, au ei nevoie de tține, însă se pare că nu ai timp pentru ei și nevoile lor. Fii prudent și acordă eforturi echilibrate, atât pentru prieteni, cunoștințe, cât și pentru persoanele dragi și apoiate. Vine vremea când tu vei avea nevoie de ei.

Rac
Foarte importante sunt dialogurile cu cineva din anturajul profesional. Poate fi vorba despre aflarea unor jocuri de culise, care sunt în plină desfășurare la serviciu sau despre modificarea condițiilor de muncă și implicit a salarizării aferente. Dar ai încredere că, de fapt, lucrurile se desfășoară în favoarea ta. Reține cele aflate astăzi și spre seară meditează pe marginea lor.

Leu
Visezi la o scenă în care deții rolul principal și ești aplaudat pentru eforturile depuse. Surprizele se pot ține lanț, dacă te lași prea mult dus de valul aprecierilor altora sau te bizui pe sprijinul lor necondiționat. Planifică activități culturale și antrenează-i și pe cei dragi în ele. Din umbră primești informații deosebite privitoare la modul în care ți-ai putea imbunătăti latura socio-profesională.

Fecioară
Surprize financiare! Chiar sunt șanse să primești recompense mari, o sumă de bani restantă dintr-o colaborare sau apar, pe neașteptate, rezolvări financiare de proporții. Însă nu te entuziasma prea mult și revin-o la pragmatismul tău carcateristic. În orice situație te-ai afla, fii prudent, chibzuit și folosește strictul necesar. Ți-ar prinde bine niscai economii bănesti.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 29 iunie. Fecioară: Surprize financiare!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x