HOROSCOP 3 iulie. RAC: Lasă răutățile deoparte și fii înțelegător cu toată lumea!

Publicat pe 03.07.2016 la 09:09 Actualizat pe 03.07.2016 la 11:27

Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru sfârșitul acestei săptămâni. Află din materialul următor cum îți va merge! Vezi care sunt punctele tale forte și de ce trebuie să te ferești în această duminică!

Specialiștii au realizat principalele previziuni pentru sfârșitul acestei săptămâni. Află din materialul următor cum îți va merge! Vezi care sunt punctele tale forte și de ce trebuie să te ferești în această duminică!

Berbec
Finalul acestei săptămani aduce o mulțime de lume în preajma ta, dar și călătorii pe distante scurte. însă, cu fiecare drum pe care îl realizezi, ai șanse să descoperi noi laturi ale personalității tale și să te bucuri din plin. Chiar dacă nu sesizezi încă, toate sunt cu folos. Partenerii te susțin în tot ce vrei să întreprinzi. Nu te mai gândi la capitolul finaniciar, vor veni și vremuri mai bune. Benficiezi de o sănătate excelentă.

Taur
Veniturile tale sunt relativ bune, astfel încât poți cheltui destul de mult în zilele acestui weekend. Datorită unor prieteni sau colegi de la serviciu este posibil să cheltuiești pe lucruri sau în situații care îți displac total. Cineva din anturajul apropiat, o rudă, un prieten, te poate ajuta să vezi evenimentele în care ești implicat, dintr-o altă perspectivă. Rezervă momente pentru odihnă și plimbări în aer liber. Bucură-te de flori sau joacă-te cu un animal de companie.

Gemeni
Îți concentrezi atenția și eforturile pe nevoile tale sufletești și materiale la sfârșitul acestei săptămani. Totuși fii alături de ceilalți și implică-te în activităti distractive, ori de câte ori ți se ivește ocazia. Prin intermediul discuțiilor și jocurilor poți descoperi noi talente personale ascunse sau le poți arăta celor din preajmă ta fațete minunate. Relaxează-te și ai încredere că totul se desfăsoară favorabil. Sunt posibile surprize plăcute din partea cuiva drag.

Rac
Stările sufletești sunt oscilante, astfel că ți-ar prinde bine multă odihnă și detașare de cotidian. Stai de vorbă cu tine însuți, citește o carte interesantă, vizonează un film bun sau invită pe cineva drag la o suetă în aer liber. Unele afecțiuni ale sistemului respirator sau ale brațelor te pot necăji destul de mult.La serviciu se pot ivi situații plăcute și interesante, ce îți vor aduce zâmbetul pe buze. Lasă răutătile deoparte și fii înțelegător cu toată lumea!

Leu
Prietenii sunt preocuparea ta cea mai importantă la finalul acestei săptămani. Este un moment bun pentru a face o selecție și a hotărâ clar pe cine mai păstrezi alături și pe cine nu. Există o mare contradicție între ce dorește sufletul tău și ce îți oferă astrele în acest moment. Lasă deoparte relațiile sentimentale: nu este vremea lor. Atenție la sănătate! Sunt posibile probleme bulversante ascunse. Organismul tău suferă în taină. Mai ia câte o pauză din când în când!

Fecioară

Vei fi înconjurat de multă lume la finalul acestei săptămani, fie că te afli în anturajul personal, fie la locul de muncă. Ar fi bine să fii atent la felul în care apari și te comporți în față celorlalți. Orice vorbă sau gest poate fi interpretat altfel decât intenționezi tu. Ești un adevărat model pentru ceilalți, chiar dacă nu sesizezi acest lucru. Detașează-te de cotidian, odihnește-te și bucură-te de toate situațiile ivite. Te vei descurca excelent!

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 3 iulie. RAC: Lasă răutățile deoparte și fii înțelegător cu toată lumea!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x