HOROSCOP 3 noiembrie - TAUR: Tentația fraudelor și speculațiilor este mare!

Publicat pe 03.11.2016 la 08:23 Actualizat pe 03.11.2016 la 08:35

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 3 noiembrie.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 3 noiembrie. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Îmbogățirea arsenalului tău cultural ar fi una din cele mai bune îndeletniciri astăzi. Pune-te la curent cu noutățile din domeniul artei cinematografice, teatrale sau delectează-ți sufletul cu vizitarea unei librării. Dacă ești nevoit să participi la diverse secvențe de învățare într-un cadru instituționalizat, ai în vedere faptul că mentul îți este confuz și cu greu comunici cu ceilalți.

Taur
Se pune problema banilor și a bunurilor pe care le deții în comun cu alții. Este nevoie să împarți tot ce ai sau ce câștigi din colaborări, dacă dorești să ai succes pe mai departe, mai ales în domeniul profesional. Găseste un echilibru între dorințele tale, putință de a câștiga mai mulți bani și relațiile cu ceilalți. Tentația fraudelor și speculațiilor este mare!

Gemeni
Partenerul de viață, de afaceri sau colaboratorii te provoacă serios la discuții nu tocmai plăcute. Comunicarea este greoaie, nemulțumirile la cote mari și de aici se pot rupe definitiv parteneriate considerate până nu demult solide. Bine ar fi să asculți atent ce îți spun ceilalți și să vorbești puțin, dar la obiect. Lasă deciziile majore, promisiunile și semnarea documentelor pentru o altă dată.

Rac
Ziua începe cu multă agitație la serviciu. Cu greu poți desluși ce se petrece în acest segment de viață. Tu muncești corect, ești dornic de colaborare, însă ceilalți parcă nu te aud și nu te văd. Organismul îți este obosit și se pot accentuă afecțiuni deosebite ale ficatului și gâtului. Dozează-ți eforturile, ocupă-te strict de îndatoririle tale și rezervă momente pentru odihnă.

Leu
Persoană iubită și copiii îți dau multe și mărunte bătăi de cap astăzi. Sunt posibile dispute, însă vei constată că este de fapt un dialog al surzilor. Detașează-te de latură afectivă a vieții tale, deoarece confuzia și subiectivismul sunt la cote alarmante. Mai bine, ocupă-te de un hobby sau pregătește o mică petrecere surpriză pentru cei dragi.

Fecioară
Astăzi va trebui să stai de vorba cu membrii familiei și să te ocupi de treburile gospodărești. Cu toate că discuțiile vor rămâne fără un final clar, totuși reține ce ți se spune și gândește-te în taină la subiectele abordate. Evită deciziile majore sau planurile mărete legate de lărgirea patrimoniului familial. Se recomanda prudentă în spațiul locativ.

Citește continuarea previziunilor astrale aici!

În articolul

HOROSCOP 3 noiembrie - TAUR: Tentația fraudelor și speculațiilor este mare!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x