HOROSCOP 30 iunie. Gemeni: Sănătatea este vulnerabilă

Publicat pe 30.06.2016 la 08:14 Actualizat pe 30.06.2016 la 09:37

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile pentru ultima zi a lunii iunie, astfel încât tu să știi care sunt punctele forte și de ce trebuie să te ferești. Află din materialul următor cum îți va merge!

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile pentru ultima zi a lunii iunie, astfel încât tu să știi care sunt punctele forte și de ce trebuie să te ferești. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Sunt posibile cadouri și recompense mărunte, dar încântătoare. O zi bună de a te ocupa de cheltuielile cotidiene. Atenție că energia viatala este la cote minime, așa încât dozează-ți eforturile. Se pot repune în discuție aspecte legate de taxe, impozite sau datorii ce nu au fost achitate la timp. Se recomanda verificarea atentă a documentelor financiare și a bugetului.

Taur
Ești o mică vedetă astăzi. Ai energie, dorință de a te avântă în tot și toate, fiind un exemplu bun pentru ceilalți. Relațiile parteneriale sunt destul de tensionate, dar cu prudență și discernământ vei reuși să depășești totul cu succes. Evită discuțiile în contradictoriu. În a doua parte a zilei mergi la un salon de întreținere corporală sau invită-ți prietenii la o șuetă.

Gemeni
Dorința de a sta doar cu tine însuți va fi evidentă astăzi. Sunt posibile insomnii, vise premonitorii sau revelații legate de evenimentele și oamenii din preajma ta. Sănătatea este vulnerabilă. Există varianta recidivării unor afecțiuni, legate de zonele aparatului uro-genital și gât. Relațiile cu colegii devin conflictuale și bine ar fi să nu răspunzi la provocări. Odihnește-te mai mult!

Rac

Ziua este importantă la capitolul prieteni, conturându-se întâlniri și dialoguri interesante. Relațiile sentimentale vor intra într-un con de umbră și acolo ar trebui să rămână pentru o vreme. Se vor relua unele conflicte cu cei dragi, deoarece au fost soluționate parțial mai demult. Selectează informațiile pe care le spui altora despre tine. Un prieten îți va oferi soluții financiare bune.

Leu
Cariera profesională și imaginea ta în ochii celorlalți sunt domeniile cărora ar fi bine să le acorzi atenție. Un șef îți poate reproșa faptul că îți neglijezi îndatoririle de la locul de muncă în favoarea intereselor personale. Încearcă să îți justifici acțiunile în cuvinte puține, dar esențiale. Sunt momente pasagere și le vei depăși cu succes. Colegii de serviciu sunt de partea ta și îți oferă un sprijin deosebit.

Fecioară
Te-ai putea gândi la călătorii în ținuturi îndepărtate, însă se pare că ai mai multe șanse la unele în apropierea casei. De asemenea, se pot pune probleme legate de formele de școlarizare necesare unui domeniu profesional în care ai dori să activezi. În a doua parte a zilei, dorința de rafinare sufletească îți poate fi împlinită prin vizitarea unei galerii de artă sau a unei grădini botanice.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 30 iunie. Gemeni: Sănătatea este vulnerabilă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x