HOROSCOP 31 august. Rac: Fii discret, atent și evită deciziile emoționale

Publicat pe 31.08.2016 la 09:59 Actualizat pe 31.08.2016 la 10:11

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru ultima zi a lunii august, scoțând în evidență aspectele principale pentru fiecare zodie în parte. Află din materialul următor ce te așteaptă!

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru ultima zi a lunii august, scoțând în evidență aspectele principale pentru fiecare zodie în parte. Află din materialul următor ce te așteaptă!

Berbec
Ai multe idei și vrei multe lucruri, dar se pare că ești nevoit să înveți lecția răbdării și să prețuiești ceea ce ai în prezent. Frustrările pot fi legate de bani sau alte resurse, care nu vin când și de unde așteptai. Evită judecățile și uită-te după alte posibilități, chiar dacă acum par inexistente.

Taur
E multă efervescență în interiorul tău și în chestiuni legate de casă și familie. Aici poți avea parte de experiențe inedite, frumoase, mai ales în cursul dimineții. Totuși, dacă partenerul de viață nu se aliniază din prima cu dorințele tale, lasă-i spațiu, altfel poți genera tensiuni greu de dizolvat.

Gemeni
Astăzi s-ar putea să te confrunți cu consecințele propriei neglijențe în ce privește muncă și sănătatea. Pentru a vedea soluții și mijloace de ameliorare, evită să te învinovățești sau să-i acuzi pe ceilalți. Asumă-ți responsabilitatea și uită-te ce poți ajusta, corecta și dezvolta. Spre seară, lasă deoparte orice gând legat de muncă și relaxează-te contând pe sprijinul familiei.

Rac
Până spre seară, Luna în Leu te provoacă să renunți la atașamente și la teama că ai putea pierde ceva. Cu cât te relaxezi mai mult și înțelegi că nu ai ce să pierzi, de fapt, cu atât mai ușor și bine pentru ține. Dacă participi la negocieri sau ai investiții de făcut, fii cât se poate te discret, atent și evită deciziile emoționale.

Leu
Te afli într-un moment minunat, viața ta ia o turnură frumoasă, însă e necesar să ai răbdare și să nu precipiti lucrurile. Se pare că mai sunt câteva lucruri de înțeles din trecutul tău. Acum tragi concluziile, în timp ce deja virezi pe o „strada” nouă. Fă-o cu blândețe, față de tine și de ceilalți.

Fecioară
Parcă aștepți ceva, o schimbare, o înnoire în viață ta. E un sentiment de fundal, că ceva frumos e pe cale să vina. Și chiar așa este, însă pentru moment e necesar să te mulțumești cu postura de spectator, de observator… și să te relaxezi. Încă nu ai toate datele pentru a acționa, dar le vei avea în curând.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 31 august. Rac: Fii discret, atent și evită deciziile emoționale

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x