HOROSCOP 4 august. Berbec: Zi delicată la capitolul sănătate

Publicat pe 04.08.2016 la 00:14 Actualizat pe 04.08.2016 la 00:24

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru data de 4 august. Află din materialul următor cum îți va merge, care sunt atuurile pe care le ai și de ce trebuie să te ferești!

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru data de 4 august. Află din materialul următor cum îți va merge, care sunt atuurile pe care le ai și de ce trebuie să te ferești!

Berbec
O zi delicată la capitolul sănătate. Stările tale de spirit fluctuează destul de mult, așa încât fii cât mai discret. La serviciu treburile te solicită, iar colegii și șefii au mari pretenții de la tine. Restricțiile din sfera muncii persistă și asta te nemlțumeste mult. Selectează prioritățile și încearcă să te detașezi de capitolul muncă. Odihnește-te pe îndelete!

Taur
Bună dispoziție, aventură și poftă de viată sunt atuurile tale de astăzi. Relațiile sentimentale sunt tensionate, persoana iubită îți poate face unele reproșuri, însă cu farmec și diplomație reușești să elimini neplăcerile. Planificarea unor hobby-uri sau vacanțe alături de cei dragi au mari șanse de reușită în viitorul apropiat.

Gemeni
Casa și familia au astăzi nevoie de ajutorul tău. Ai spor la treburile domestice, așa încât încearcă să îmbunătățești condițiile locative sau să faci reparațiile necesare. Relațiile cu membrii familiei sunt cam tensionate. Prudența și discernământul te vor ajuta să îi mulțumești pe toți. Dorul de copilărie și personajele ei te invăluie în chip splendid, oferindu-ți un farmec deosebit.

Rac

Ziua este excelentă la capitolul comunicare. Poți discuta despre nemulțumirile tale din domeniul profesional cu șefii sau colegii. Cei din jur te pot înțelege și ajuta în consecință. Un prieten apropiat îți poate da vești alarmante despre locul de muncă. Nu asculta chiar tot ce ți se spune. În a doua parte a zilei s-ar putea să fii nevoit să mergi în vizită la rude.

Leu
Este posibil să apară cheltuielile deosebite. Se pare că ai primit sau vei primi bani dintr-o colaborare la care lucrezi demult. Atenție că sunt sume mici și ar trebui să cheltui doar strictul necesar. Pe de altă parte se zvonește că ți se vor îmbunătăți veniturile din muncă proprie. Spre seară, delectează-ți sufletul cu o plimbare în aer liber sau cu o carte amuzantă.

Fecioară
Minunată zi pentru tine. Alcătuiește un plan al activităților pe toată luna așa cum îți dorești să se desfășoare lucrurile. Astrele te ajută să îți pui în valoare personalitatea, oferindu-ți energie, idei bune și parteneri care să te ajute. Dorință de a cheltui pentru sufletul tău este destul de mare. Norocul la bani începe să slăbească, așa încât noțiunea de economie ar trebui să primeze.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 4 august. Berbec: Zi delicată la capitolul sănătate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
„A venit iepurașul!” Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela este în extaz
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x