HOROSCOP 4 mai: Noi oportunități pentru NATIVII din semnele de foc

Publicat pe 04.05.2016 la 08:56 Actualizat pe 04.05.2016 la 09:17

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 4 mai, trecând în revistă principalele aspecte ale zilei. Este o zi care le va aduce noi oportunități, în special, nativilor din semnele de foc.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 4 mai, trecând în revistă principalele aspecte ale zilei. Este o zi care le va aduce noi oportunități, în special, nativilor din semnele de foc.

Berbec (21 Mar - 20 Apr)
Cu Luna în semnul tău natal, astăzi ai claritate cu privire la unele noi începuturi în care simți să te avânți. Intuiția îți este stimulată, vin mesaje către tine, accesezi tot felul de informații care te ajută la limpezirea intențiilor și a minții în general. Cel mai important însă este să-ți asculți corpul și să înțelegi încotro te îndeamnă prin greutatea sau ușurință pe care o simți cu fiecare intenție și inițiativă…


Taur (20 Apr-20 Mai)
Pentru ține, această zi pune accentul pe interior, pe înțelegerea mai profundă a realității pe care ai creat-o. E momentul introspecției, observării mediului fără a interveni, recăpătării unui echilibru interior de care te-ai îndepărtat în ultima vreme. Folosește aceste zile pentru orice demers care simți că te poate ajuta în sensul relaxării, vindecării, schimbării percepției, transformării interioare.

Gemeni (22 Mai-21 Iun)
O zi ca o poartă către noi posibilități, proiecte, idei. Luna se află în Berbec, într-un context care te inspiră să închizi unele capitole/relații și să pășești în noi spații și experiențe. Dacă ai curajul să te asculți, dacă ești gata să spui DA ideilor, propunerilor și revelațiilor din aceste zile, e posibil să deschizi un drum nou pentru tine, în ce privește proiectele, relațiile și viața ta socială.

Rac (22 Iun-22 Iul)
Pentru tine, există potențial de înnoire și inițiativă în ce privește carieră, statutul profesional, zonă de putere și autoritate. Prin urmare, e esențial să fii prezent, să faci alegeri în funcție de intuiția ta și nu în funcție de contexte sociale sau păreri auzite de la alții. Acum e momentul să-ți manifești autonomia ființei, să pornești pe drumul tău, în felul tău, și să îmbrățișezi bucuria, împlinirea și succesul pe care le meriți.

Leu (23 Iul-22 Aug)
Ți-e din ce în ce mai clar care este următorul pas de făcut, ce capitole sunt de închis și ce alte drumuri de explorat. Un lucru e cert: vrei ceva nou, vrei să te miști într-un spațiu altfel, să creezi ceva diferit, o viață nouă cu mai mai multă deschidere, acțiune, mișcare, inspirație, bucurie. Pentru asta, e necesar să privești atent posibilitățile care se deschid acum, să întrebi, să ceri, să fii dispus să pornești la un drum nou asumându-ți riscurile aferente.

Citește tot materialul aici!

În articolul

HOROSCOP 4 mai: Noi oportunități pentru NATIVII din semnele de foc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 mai 2024. Racii pot avea parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
9 judeţe, sub avertizări meteo cod galben şi portocaliu de vijelii. Vreme severă până vineri seară
a1.ro
Cine a câștigat marele trofeu Chefi la cuțite! La cine a mers trofeul și cine a primit al doilea premiu
HelloTaste.ro
Clătite cu flori de salcâm în aluat, pline de savoare și aromă
Catine
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
useit.ro
Cum poți restricționa pe cineva pe Facebook Messenger fără să își dea seama. E diferită față de funcția de blocare
as.ro
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: „Vorbeşte cu extratereştrii”
MediCOOL
Băuturi pentru memorie. Cum pot îmbunătăți această funcție a creierului
Spynews
Crimă oribilă în Capitală, comisă de un băiat în vârstă de 16 ani şi amicul său. Au omorât un om în bătaie, în Crângași: "I-au dat cu bâta"
DeParinti
Clătite cu căpșuni. O rețetă îndrăgită de orice copil
MediCOOL
Simptomele cancerului pulmonar. 10 semne pe care nu trebuie să le ignori
HelloTaste
Dulceață de rubarbă cu vanilie. Rețetă simplă pentru iarnă
x