HOROSCOP 4 noiembrie - TAUR: Revizuiește-ți aspirațiile și convingerile!

Publicat pe 04.11.2016 la 00:16 Actualizat pe 04.11.2016 la 00:26

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 4 noiembrie.

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru 4 noiembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Ești pe ultima sută de metri în ce privește încheierea unei etape de transformare, atât interioare cât și exterioare. Astăzi, Luna în Capricorn îți aduce aminte de un subiect/capitol care are nevoie de ajustări, și anume carieră, statutul, afacerile, imaginea socială. Nu prin control și încrâncenare, ci prin atenție, acceptare și conștientă.

Taur
Începe o perioadă în care e nevoie să ai mai multă grijă de ține, începând cu sănătatea și terminând cu timpul pe care îl aloci pentru relaxare. Unele relații de la locul de muncă vor fi puse sub lupă și supuse schimbărilor. Vei realiza că nimic nu e ce pare. E un moment excelent pentru a-ți revizui aspirațiile și convingerile.

Gemeni
Teama că ai putea pierde ceva sau pe cineva te poate face să accepți cu prea multă ușurință compromisuri. E necesar să știi să ceri sprijin și să-l primești, dar doar când simți că ai în față ta persoană potrivită. Pe de altă parte, cu cât ai mai puține așteptări de la cei din jur, cu atât mai inspirat și puternic te vei simți.

Rac

O zi în care multe dintre alegerile și acțiunile unor parteneri vor ieși la suprafața, vor fi vizibile, iar tu vei ști care este următoarea mutare potrivită, mai ales dacă sunt afaceri la mijloc, sau negocieri ale unor contracte. Totul este să te confrunți cu realitatea pe care o vezi, în loc să-ți astupi urechile și să-ți acoperi ochii. Totul depinde de abilitatea ta de a juca până la capăt, păstrând mereu în minte cine ești și ce vrei să obții.

Leu
Dorința de a deține controlul nu te va duce nicăieri, cel puțin de această data. Punând presiune pe lucruri și oameni, nu faci decât să creezi și mai multă tensiune care se va resimți și în corp prin diverse disfuncționalități. E o zi potrivită pentru a avea grijă de tine și de energia cu care însoțești gândurile și cuvintele. Stai în lumină și în credința.

Fecioară

Oricât ai amâna, ceea ce e nevoie să fie schimbat tot se va schimbă până la urmă. Iar ceea ce e să fie al tău, al tău va fi. Astăzi nu ți-ar strica mai multă încredere în tine și în cei dragi ție, dar și mai multă acceptare cu privire la schimbările care se produc, mai ales în mintea și conștiință ta. Permite-ți să nu știi mereu toate răspunsurile.

Citește continuarea previziunilor astrale aici!

În articolul

HOROSCOP 4 noiembrie - TAUR: Revizuiește-ți aspirațiile și convingerile!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
„A venit iepurașul!” Milionarul Arpad Paszkany, cadou fabulos pentru iubita cu 24 de ani mai tânără. Antonela este în extaz
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x