HOROSCOP 6 iulie. Fecioară: Discreție pe toată linia!

Publicat pe 06.07.2016 la 09:13 Actualizat pe 06.07.2016 la 11:54

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile pentru data de 6 iunie, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile pentru data de 6 iunie, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
E rost de distracții alături de persoana iubită și de copii. Chiar dacă apar și neplăceri din cauza mofturilor și capriciilor, tot rămâne loc de bucurie și amuzament. Totuși încearcă să-ți controlezi tendința de a fi numai tu în centrul atenției, deoarece asta i-ar putea deranja serios pe cei dragi. Uneori poate fi amuzant și în spatele scenei.

Taur
În plan domestic poți desfășura treburi diverse care-și așteaptă rândul de ceva vreme. Ai susținerea membrilor familiei și destule idei inspirate, astfel încât să faci totul să fie ușor. Acceptă ajutorul celorlalți, pentru că astfel totul se va face mai repede și va fi amuzant.

Gemeni
Este o zi care favorizează comunicarea și schimbul de informații cu persoane din diverse domenii de activitate. Lasă-i și pe alții să-și expună ideile și punctele de vedere. Ai putea oferi sfaturi folositoare celor care vin spre tine și au nevoie de ele. Evită să împărtășești mai mult decât e cazul despre realizările tale profesionale.

Rac
Dinspre segmentul profesional sunt posibile responsabilități noi, de anvergură, dar care totodată promit și venituri pe măsură. Astfel apare tentația de a trasa planuri financiare sau de a cheltui în avans, totuși rezumă-te la a folosi strict cât ai nevoie în planul material! La momentul potrivit vei avea ocazia să faci investiții mai mari.

Leu
Iată o zi în care te poți ocupa numai de tine și de ceea ce-ți face plăcere. Astăzi ascultă-te, mergi unde simți, fă-ți câteva capricii și mărturisește-i cuiva drag sentimentele. Chiar dacă îndatoririle domestice sau profesionale au nevoie de implicarea ta, pot să aștepte vreo două zile.

Fecioară
Sunt momente bune pentru a observa rezultatele alegerilor din ultima perioadă și a te instrospecta. E o zi bună pentru activități mai puțin solicitante și pentru discreție pe toate liniile. Pe de altă parte, te poți aștepta la binecuvântări care ajung la tine pe căi neașteptate sau prin persoane extrem de discrete.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 6 iulie. Fecioară: Discreție pe toată linia!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x