HOROSCOP 6 octombrie - Leu: Zi tensionată în plan AMOROS

Publicat pe 06.10.2016 la 08:13 Actualizat pe 06.10.2016 la 08:28

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 6 octombrie. Afla din materialul urmator cum iti va merge!

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru data de 6 octombrie. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Componenta mentală este foarte solicitată. O mulțime de gânduri și idei îți trec prin minte, într-o avalanșă greu de oprit. Alăctuiește o listă de priorități și cocentrează-te numai pe ea. Posibile discuții aprinse pe teme legate de străinătate, probabil pentru studii, pentru a lucra departe de locurile natale sau pur și simplu iei legătura un cineva drag.

Taur
Aspectele financiare comune cu alții te pun serios pe gânduri. Sunt șanse să descoperi nereguli în documentele financiare personale sau în actele de la locul de muncă. În mod special pot apărea neplăceri legate de bani și bunuri la serviciu. Pentru că schimbările profesionale sunt în toi, acesta atrag după sine restricții financiare majore.

Gemeni
Răscoliri în plan partenerial. Nemulțumrile din acest segment ies la iveală foarte ușor astăzi și ar fi bine să le iei în serios. Orice acțiune sau relație tărăgănată va duce inevitabil la eșec. Urmărește atent ce se discută sau se petrece atât în relația de cuplu, cât și în relațiile profesionale de colaborare. Se spun și se fac lucruri importante.

Rac
Multă zarvă la serviciu, astfel că este posibil să te confrunți cu sarcini de lucru noi. La prima vedere pare dificil de rezolvat totul în timp util. Însă ai încredere că te vei descura excelent cu toate. Ba vei primi și aplauze pentru eforturile depuse. Faptul că vin spre tine diverse de rezolvat reprezintă o apreciere a calităților tale profesionale.

Leu
Zi tensionată în plan amoros. Din cauza faptului că ești foarte implicat în treburi comune cu persoanele din anturajul apropiat, copiii dar și persoana iubită îți pot reproșa multe și mărunte. Se recomandă calm, prudență, toleranță și răbdare. Sunt momente în care turnurile de situație vizavi de cei dragi au implicații pe termen lung

Fecioara
Se conturează cheltuieli domestice. Poate fi vorba despre reparații necesare spațiului locativ, despre achiziționarea unor obiecte de uz casnic sau despre vizionarea unor case și trenuri de vânzare. Dialoguri cu rudele și cu membrii familiei. Pot apărea tensiuni din te miri ce, însă ia-le în calcul și depune eforturi să înveselești atmosfera din jur.

Citește continuarea previziunilor astrale aici!

În articolul

HOROSCOP 6 octombrie - Leu: Zi tensionată în plan AMOROS

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Averea lui Bill Gates nu a mai fost atât de mică în 34 de ani. Ce a ajuns miliardarul să vândă acum
as.ro
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x