HOROSCOP 7 iulie. Fecioară: Fii cât mai discret!

Publicat pe 07.07.2016 la 08:59 Actualizat pe 07.07.2016 la 09:21

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile astrale pentru data de 7 iulie, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Specialiștii în astrologie au realizat previziunile astrale pentru data de 7 iulie, scoțând în evidență principalele aspecte ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
Veselia și cheful de aventuri de care dai dovadă te vor face remarcat în anturaj, încă din primele ore ale zilei. Vrei să te și îndrăgostești, însă nu prea ești hotărât. Sunt senzații pasagere, astfel că nu se poate pune bază pe ele. Atenție că prietenii nu privesc cu ochi buni efervescenta ta. Indicat este să te bucuri de tot ce este în jurul tău și să îi lași pe ceilalți cu toanele lor.

Taur

O zi potrivită de a te ocupa de familie și treburile gospodărești. O curățenie generală, o reamenajare de decor sau planuri pentru o locuință nouă ar fi binevenite. Pe de altă parte sunt posibile întâlniri și dialoguri cu membrii familiei în legătură cu patrimoniul sau, în funcție de caz, situația unor rude. Nostalgia copilăriei te însoțește întreaga zi, conferindu-ți un farmec aparte.

Gemeni
Se conturează drumuri pe distanțe scurte. Scopurile pot fi diverse, însă se pare că predomină cele în interes personal. Poți afla informații legate de o rudă sau un prieten apropiat ce au probleme. Ai fi tentat să dai o mână de ajutor, dar recomandabil este să analizezi cu prudență și discernământ totul. Concentrează-te doar pe treburile tale ce nu suportă amânare.

Rac
O zi excelentă de a te ocupa de cheltuielile zilnice. Se pare că este nevoie să îți reorganizezi bugetul, întrucât banii câștigați din muncă proprie nu prea sunt de ajuns. Pe de altă parte, recomandabil este să te gândești la o discuție cu șeful în legătură cu activitățile desfășurate de tine la serviciu și plata acestora. Spre seară, desprinde-te de cotidian și visează cu ochii deschiși.

Leu
Principalele evenimente de astăzi sunt legate de relațiile cu ceilalți și acțiunile comune ce aceștia. Este o zi bună pentru a pune la punct chestiunile care te nemulțumesc vizavi de partenerul de viață sau de afaceri. Ai forță și strălucire, putându-te descurcă fără probleme. Totuși, ascultă-i și pe ceilalți pentru că sunt anumite detalii importante pe care nu le poți observa.

Fecioară

Ar trebui să te ocupi doar de sufletul tău. Sunt multe aspecte ale vieții tale care trebuie deslușite, însă acest lucru îl poți face numai retrăgându-te din forfotă cotidiană. Indicat este să te ocupi doar de activitățile ușoare. Sănătatea este destul de încercată, mai ales pe segmentele abdomen și picioare. Prietenii apropiați roiesc în jurul tău, însă tu nu ai chef de ei. Fii cât mai discret!

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 7 iulie. Fecioară: Fii cât mai discret!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 5 mai 2024. Taurii trebuie să aibă grijă la prietenii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Sfaturi pentru credincioșii care țin aprinse lumânări de Înviere. O simplă greșeală poate avea consecințe grave
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Rochii de primăvară care sunt potrivite pentru o nuntă. Se încadrează în mai multe coduri vestimentare
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Vaccinul HPV e la fel de eficient și pentru fete și pentru băieți. De ce este atât de importantă imunizarea lor
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x