HOROSCOP 7 septembrie. Zi plină de beneficii pentru nativii BERBEC

Publicat pe 07.09.2016 la 01:07 Actualizat pe 07.09.2016 la 01:13

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru data de 7 septembrie, scoțând în evidență aspectele esențiale ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru data de 7 septembrie, scoțând în evidență aspectele esențiale ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
O zi numai bună pentru a cere acel sprijin pe care până acum te-ai sfiit să-l ceri. De fapt, e posibil să primești și daruri la care nu te aștepți sau să ți se deschidă niște uși care-ți ușurează muncă și viață. E o zi a beneficiilor primite și a generozității manifestate de cei din jur, în semn de recunoștință pentru ce reprezinți pentru ei.

Taur
Luna stă și astăzi în Scorpion, în zona relațiilor, parteneriatelor și imaginii sociale. E posibil că astăzi să ți se clarifice și reveleze calea de urmat și soluțiile de aplicat pentru a trece o relație de cuplu la nivelul următor sau pentru a îmbunătăți un parteneriat profesional. Totul este să faci alegerile care te aduc cel mai aproape de inima ta și să eviți analizele și judecățile.

Gemeni
Pentru tine poate fi o zi fructuoasă în ce privește proiectele profesionale și sarcinile pe care ți-ai propus să le duci la bun sfârșit. Pentru asta, e nevoie să te ocupi de toate pe rând, concentrându-te pe priorități și folosind cât mai inteligent resursele de care dispui. În același timp, ține cont de sfaturile celor dragi și lasă-i să te sprijine.

Rac
Luna în Scorpion activează astăzi zona creativității, iubirii și pasiunii. Îți vin idei inspirate, găsești calea către inimă cuiva drag sau pur și simplu ți se pare mai ușor să comunici cu cei din jur. În orice caz, deși contextul astral e destul de agitat și generează experiențe neobișnuite, neprevăzute sau dificile, astăzi reușești să vezi lucrurile mai în profunzime și să pătrunzi o logică a acestora, cu mai multă încredere și optimism, dincolo de dramă și credințe limitative.

Leu
Spațiul de siguranță și sprijin îți este creat astăzi de către familie. Ai nevoie de un repaus, ai nevoie să te simți îngrijit și protejat, poate chiar scutit de unele sarcini și cheltuieli. Nu te miră dacă primești astăzi mai mult decât ai cerut și mai mult decât te-ai fi așteptat. Fii gata să deschizi brațele și mai ales mintea, pentru a permite să vină spre tine toate binecuvântările care-ți sunt pregătite și pe care la un anumit nivel le-ai chemat în viața ta.

Fecioară
Discreția, comunicarea empatică și ascultarea atentă la tot ce e în jur te sprijină astăzi să creezi conexiuni profunde și valoroase cu cei din jur. Se pare că se vor naște idei prețioase și vor ieși la suprafața revelații care sunt precum o gură de aer proaspăt în tumultul emoțional al acestei perioade. Ai încredere în intuiția ta și rămâi concentrat pe ceea ce e cu adevărat important acum.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 7 septembrie. Zi plină de beneficii pentru nativii BERBEC

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x