HOROSCOP 8 octombrie. Taur: energia astrală te ajută în toate demersurile

Publicat pe 08.10.2016 la 07:46 Actualizat pe 09.10.2016 la 08:42

O zi cu munca, chiar daca este weekend!

Berbec

Șefii și sarcinile profesionale sunt temele principale din acest weekend. Poți fi chemat la raport, dar se pare că vei reuși să faci față cu brio oricărei provocări, dacă te străduiesti să fii calm, tolerant și să folosești tonuri moderate în orice discuție și cu oricine. Dorință de afirmare profesională este la cote înalte și greu de stăpânit. Evită luarea deciziilor pripite!

Taur

Noutăți legate de străinătate, de studii, dar și de filozofie de viată se conturează în acest weekend. Energia astrală din aceste zile te poate ajută în demersurile legate de călătorii peste hotare, atât în scop turistic, cât și pentru studii. Dorință de rafinare sufletească este la cote înalte. Vizitează o galerie de artă, vizionează o piesă de teatru sau ascultă muzică bună.

Gemeni

Chestiunile legate de banii și bunurile altora îți aduc surprize la sfârșitul acestei săptămani. Poți primi cadouri și recompense de la autori necunoscuți sau soluționări favorabile în relațiile cu instituțiile financiare. Ideea de a te asocia în afaceri te poate încânta, însă fii prudent, deoarece norocul la banii și bunurile altora este relativ.

Rac

Relațiile parteneriale, colaborarile și activitățile comune cu alții primesc influxuri astrale deosebite la finalul acestei săptămani. Sunt momente bune pentru rediscutarea unor contracte vechi. Disputele cu ceilalți vor avea o dinamică aparte, dar și un farmec pe măsură, de care toată lumea se va bucură. Fii alături și de partenerul de viață!

Leu

Foarte dinamizat este sectorul muncii la finalul acestei săptămani. Se intrezăresc multe treburi urgente de făcut atât acasă, cât și la locul de muncă. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului osos și digestiv, așa încât fii prudent și ocupă-te doar de activitățile ușoare. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale! Relaxează-te alături de cei dragi.

Fecioară

Relațiile sentimentale sunt foarte active în acest weekend, astfel că se intrezăreste un carusel de situații dificil de înțeles și gestionat. Sunt momente bune pentru a-ți orienta eforturile către un hobby sau către o activitate sportivă. Surplusul energetic îl poți folosi cu succes în astfel de activităti. Cei dragi ți se vor alătura cu bucurie.

Balanţă

Casă și familia reprezintă subiectele principale la finalul acestei săptămani. Sunt momente bune pentru curățenii generale, reparații de anvergură sau pentru achiziționarea unor bunuri patrimoniale valoroase. Dialogurile cu membrii familiei sunt tensionate, deci fii prudent în vorbe și fapte. Ai încredere că totul se va rezolvă cu bine!

Scorpion

Zile cu multe călătorii scurte și cu planuri comune cu cei dragi la sfârșitul acestei săptămani. Cheful de ducă este accentuat, dar se ivesc și oportunităti minunate de a călători în locuri deosebite. Sunt posibile vești, informații diverse, însă nu luă de bun chiar tot ce auzi. Dialoguri cu multe persoane din anturajul apropiat.

Citeşte mai departe AICI

În articolul

HOROSCOP 8 octombrie. Taur: energia astrală te ajută în toate demersurile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x