HOROSCOP 8 septembrie. Leu: Prudență, discreție, răbdare!

Publicat pe 08.09.2016 la 01:15 Actualizat pe 08.09.2016 la 01:21

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru 8 septembrie, scoțând în evidență aspectele esențiale ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru 8 septembrie, scoțând în evidență aspectele esențiale ale zilei. Află din materialul următor cum îți va merge!

Berbec
O zi cu multe gânduri neliniștitoare și informații controversate. Controlează-ți reacțiile, liniștește-te, stai departe de forfota cotidiană și de problemele altora. Ai nevoie de odihnă, cultivarea încrederii în forțele proprii și mai ales de cultivarea încrederii în faptul că Universul lucrează necontenit și necondiționat la bunăstarea ta.

Taur
Astăzi sunt momente favorabile achitării datoriilor. Verifică situația bugetului de venituri și cheltuieli. Se conturează modificări salariale și cheltuieli majore comune cu alții. De asemenea poți descoperi erori în actele financiare sau în actele privitoare la bunurile patrimoniale. Informează-te corect, din surse sigure și cheltuiește strictul necesar.

Gemeni
Preocupări în sfera relațiilor parteneriale. Sunt posibile reproșuri din partea partenerului de viată, insă dreptatea este de partea lui. Nu prea ai tu chef de alții, dar astrele te sfătuiesc să fii mai atent la toate relațiile și acțiunile de anvergură în care ești implicat sau dorești să te implici. Dacă ești nemulțumit, susține-ți opiniile cu argumente solide.

Rac
Multă vânzoleală la serviciu! Relațiile colegiale sunt conflictuale, deci bazează-te doar pe eforturile tale. Sănătatea este vulnerabilă, bine fiind să eviți eforturile fizice deosebite. Folosește doar remedii naturiste pentru imbunătătirea stării tale. Chiar dacă există nemulțumiri profesionale majore, ele se vor rezolvă de la sine.

Leu
Ești creativ, putând găsi cu usurintă rezolvări la toate problemele vieții. Relația cu persoanele dragi sunt destul de conflictuale. Se pot răsturna planuri comune, anula înțelegeri, rediscuta chestiuni amoroase vechi rămase neînțelese sau nerezolvate. Prudență, discreție, răbdare! Spre seară rezervă momente pentru o plimbare în aer liber.

Fecioară
O zi excelentă pentru treburi gospodărești și pentru discuții cu membrii familei. Chiar dacă gândurile tale zboară către alte zări, tot acasă este cel mai bine. Sunt posibile divergente de opinie cu cei dragi. Controversele aduc diversitate și stimulează imaginația pentru a găsi soluții optime de rezolvare a situațiilor în care te afli.

Citește continuarea materialului aici!


În articolul

HOROSCOP 8 septembrie. Leu: Prudență, discreție, răbdare!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x