HOROSCOP 9 septembrie. Gemeni: Relațiile parteneriale aduc surprize deosebite astăzi

Publicat pe 09.09.2016 la 00:11 Actualizat pe 09.09.2016 la 01:41

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru 9 septembrie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Ești tentat să iei decizii majore în ceea ce privește activitatea profesională pe care o desfăsori la locul de muncă. Este bine să nu dai crezare primului impuls sau primului gând, pentru că subiectivismul este accentuat și sunt șanse mari de a judecă greșit atât oamenii, cât și faptele.

Taur
Se conturează cheltuieli majore pentru alții. Pe de o parte ai de achitat facturi sau taxe restanțe, insă pe de altă parte, cineva din anturajul apropiat sau o rudă va apela la sprijinul tău financiar. Foarte ușor pot apărea discuții aprinse cu persoană iubită sau copiii din cauza banilor și investițiilor. Pune-ți banii și bunurile la adăpost.

Gemeni
Relațiile parteneriale aduc surprize deosebite astăzi. Dialogurile cu partenerul de viată și cu partenerii profesionali sunt tensionate, astfel încât fii prudent și nu escalada conflicte gratuite. Pentru că în plan domestic se petrec schimbări importante, este posibil să acorzi prea putină atenție și prea puține eforturi inadoririlor matrimoniale sau celor profesionale.

Rac
Multă activitate se conturează astăzi fie că ești la serviciu, fie că ești acasă. Probabil că ai treburi restanțe care acum se cer rapid rezolvate, astfel că vei fi nevoit să muncești continuu. Pe de altă parte dozează-ți eforturile și energia, revizuieste-ți agendă, astfel încât să ai timp suficient și pentru odihnă.

Leu
Creativitatea este accentuată, astfel că bine ar fi să îți notezi ideile de astăzi și chiar să-i antrenezi și pe cei dragi în planurile tale. Cu toate că persoană iubită te poate necăji prin pretențiile pe care le are fată de ține este bine să ții cont de spusele sale și în limită disponibilitătilor tale sufletești să imbunătătesti lucrurile.

Fecioară

Este momentul să lămuresti chestiuni familiale cu rudele, membrii familiei sau cu ține însuți. Poate fi vorba despre moșteniri sau despre concepții, idei, planuri trasate undeva, cândva pentru segmentul domestic și care acum se dovedesc total perimate. Tu ești artizanul a tot ce se petrece sau ce se poate petrece în acest segment, astfel că nu ezită să rezolvi lucrurile așa cum crezi tu de cuviintă.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOP 9 septembrie. Gemeni: Relațiile parteneriale aduc surprize deosebite astăzi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x