Horoscop de weekend: Racii lasă munca deoparte, Balanțele fac shopping toată ziua

Publicat pe 27.09.2014 la 11:18 Actualizat pe 27.09.2014 la 11:26

Weekend-ul acesta, racii lasă munca deoparte în sfârșit și se concentrează pe relațiile amoroase, în timp ce Balanțele cheltuiesc nechibzuit pe cadouri și obiecte personale!

vecteezy.com

Berbec
Discutiile legate de banii si bunurile comune cu partenerul de viata, cu rudele sau cu persoanele din anturajul profesional sunt frecvente. Datorita restrictiilor existente in sectorul financiar este mai dificil ca toata lumea alaturi de care esti implicat fie in afaceri, fie in cheltuieli comune, sa agreeze sau sa inteleaga ceea ce se petrece. Fii prudent si cheltuieste strictul necesar.

Taur
Sunt posibile neintelegeri in relatiile parteneriale. Fie partenerul de viata, fie colaboratorii profesionali au doleante pe care tu le consideri greu de satisfacut sau simple mofturi. Totusi ar fi bine sa asculti atent ce au de spus acestia. Printre randuri vei gasi informatii deosebite vizavi de relatiile dintre voi, dar si solutii viabile pentru rezolvarea neplacerilor existente.

Gemeni
Preocuparile tale din aceste zile sunt legate fie de sectorul domestic, pentru a rezolva treburile restante din timpul saptamanii, fie de activitatea porfesionala de la serviciu. In orice situatie te-ai afla ai grija mai mult de sanatate. Evita eforturile mentale si fizice, dar si consultatiile sau analizele medicale. Odihna, dieta potrivita si plimbarile in aer liber sunt de mare folos.

Rac
Activitatile recreative alaturi de cei dragi și hobby-urile sunt cele mai potrivite la acest final de saptamana. Cu toate ca tendinta este de a-ti continua treburile de la serviciu sau de a te afunda mult in treburile de rutina ale casei. Posibil, datorita bugetului disponibil pentru cheltuieli, sa eviti extravagantele sau mofturile celor dragi. Ceea ce de fapt este foarte bine.

Citește horoscopul complet aici!

În articolul

Horoscop de weekend: Racii lasă munca deoparte, Balanțele fac shopping toată ziua

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Peştele care s-a ieftinit cu aproape 50% faţă de anul trecut. Cât costă un kilogram
a1.ro
La mulți ani de Florii! Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru sărbătoriți
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Sumă uriașă pe care o câștigă zilnic “Pescobar”! A fost dat de gol, după ce a deschis un nou restaurant: „Nu-l bate nimeni!”
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x