HOROSCOP de WEEK-END: Tensiune în cuplu pentru Lei, iar Vărsătorii cunosc adevărata față a unor apropiați!

Publicat pe 21.05.2016 la 11:14 Actualizat pe 21.05.2016 la 11:26

Este week-end, iar astrele vor să ne șoptească ceva. Vor să ne spună câte puțin din sfârșitul de săptămână pe care-l vom avea, fără a ne strica vreo surpriză.

Este week-end, iar astrele vor să ne șoptească ceva. Vor să ne spună câte puțin din sfârșitul de săptămână pe care-l vom avea, fără a ne strica vreo surpriză.

Horoscopul pentru fiecare zodie mai jos:

Berbec
Aspectul de Lună plină ce se formează la finalul acestei săptămâni în Semnul Săgetătorului te predispune la stres mental accentuat. Sunt posibile răsturnări de situație în relațiile cu persoanele aflate în străinătate sau în planurile de călătorie întocmite mai demult. Se recomandă prudență și discernământ, întrucât nervozitatea și graba pot produce pagube de tot soiul. Relaxează-te și ai răbdare câteva zile.

Taur
Segmentul financiar comun cu alții reprezintă o temă importantă în zilele acestui sfârșit de săptămână, datorită aspectului de Lună plină ce se formează în Semnul Săgetătorului. Este vorba despre finalul unei etape de câștig de la și prin alții, însă pot intra în discuție și lămurirea unor cheltuieli comune sau datoriile de orice fel. Alege-ți prioritățile și nu te lăsa dus de valul emoțiilor sau nervozității accentuate din această perioadă.

Leu
Aspectul de Lună plină ce se formează în Semnul Săgetătorului la finalul acestei săptămâni animă relațiile sentimentale. Este rost de răsturnări de situație în relația cu persoana iubită, dar pot intra în discuție și copiii. Fii înțelegător cu toată lumea și folosește-ți atitudinea regală! Astfel se vor detensiona lucrurile și vei găsi împreună cu cei dragi, soluții constructive pentru toate problemele existente. Relaxează-te cu un hobby.

Vărsător
În relațiile cu prietenii se petrec evenimente surprinzătoare în zilele acestui weekend. Pentru că în Semnul Săgetătorului se va forma aspectul de Lună plină vei primi influențe astrale deosebite care te vor ajuta să înțelegi adevăratele intenții ale unora, care în fața ta folosesc, măști binevoitoare. Privește cu atenție în preajma ta și fii atent la vorbele și gesturile tuturor. Vei fii surprins de revelatiile avute.

Citește continuarea aici.

În articolul

HOROSCOP de WEEK-END: Tensiune în cuplu pentru Lei, iar Vărsătorii cunosc adevărata față a unor apropiați!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x