Horoscop floral: Ce spune despre personalitatea ta?

Publicat pe 11.06.2014 la 12:37 Actualizat pe 11.06.2014 la 13:26

Descoperă ce tip de personalitate ai în funcție de zodia ta florală!

Descoperă ce tip de personalitate ai în funcție de zodia ta florală!

Caprifoi (21 martie - 19 aprilie)

Atragi persoanele din jurul tău cu farmec și grație. Ai încredere în tine, ceea ce te face un partener de afaceri ideal. Așa cum albinele nu rezistă în fața caprifoiului, așa nici alții nu pot rezista în fața energiei tale. Ești prima din zodiile florale așa că ești un lider natural. Puternică și determinată, poți face față oricărei provocări, găsind întotdeauna soluții inovatoare.

Mac (20 aprilie - 19 mai)

Dacă ești mac, îmnseamnă că îți plac lucrurile fine din viață și adori să le împarți cu cei din jurul tău. Ai simț estetic, te pricepi la design și știi cum să faci combinații cu stil. Rafinamentul este a doua natură pentru tine și ai o manieră clasică de a fi care îi ține pe toți în priză. Persoanele - mac caută numai plăcerea. Îți place siguranța și confortul. Ești flexibilă și poți face față problemelor pentru că ai multă răbdare.

Levănțică (20 mai - 20 iunie)

Ai atâtea idei și moduri de exprimare! Întotdeauna îți găsești inspirația. Ești extrem de productivă, creativă și ai o minte activă. Uneori te simți trasă în prea multe direcții dar ăsta e farmecul tău - îi inspiri și pe alții.

Talpa ursului (21 iunie - 22 iulie)

Ai multă intuiție și percepi foarte bine lucrurile mai puțin vizibile. Ești o persoană caldă și empatică și reacționezi la ceea ce li se întâmplă celor din jurul tău. Poți sta departe de influențele negative dacă ai un cămin sigur și ești înconjurată de prieteni și familie.

Floarea soarelui (23 iulie - 21 august)

Ești un lider înnăscut. Ai o personalitate caldă, deschisă și faci față presiunilor cu multă încredere în tine și sugranță de sine. Nu ai nici cea mai mică îndoială că ești persoana potrivită pentru sarcina primită și știi cum să ajungi în vârf. Tinzi să fii în centrul atenției - alții se uită la tine pentru înndrumări și sfaturi. Ești o prietenă iubitoare, loială și emaptică. Ești generoasă și foarte dotată intelectual.

Zorele (22 august - 22 septembrie)

Tinzi să gândești mult și bine înainte să iei o decizie. Ești foarte organizată și ai simțul observației bine dezvoltat. Ai o natură analitică, adori să ajuți oamenii și de multe ori folosești abilitățile organizatorice ca să-i ajuți pe alții să se pună pe picioare. Oamenii vin la tine ca să le vindeci rănile.

Trandafir (23 septembrie - 22 octombrie)

Cei născuți în zodia trandafirului sunt extrem de sinceri. Sunt genul de persoane care văd adevărul și îl expun indiferent de consecințe. Au ochiul format pentru estetica clasică și adori să te înconjori de lucruri frumoase. Sunt atrase de filozofie, poezie și artă. Nu tolerează nedreptatea și cruzimea. Sunt cele mai fericite când sunt alături de familie, cu prietenii.

Crizantema (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai multe fațete și chiar atunci când ceilalți cred că te-au înțeles, mai apare o surpriză. Îți place claritatea și onestitatea. De fapt, atunci când lucrurile sunt neclare, tu vii și definești lucrurile. Ești extrem de concentrată și tinzi să fii serioasă, dar ești de asemenea o persoană intuitivă și îi ajuți pe cei din jurul tău să crească din punct de vedere emoțional. Ești activă și o grămadă de admiratori.

Narcisă (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai o putere mare de influență și îți palc discuțiile filozofice. Ești directă, de încredere și sinceră. ai o înțelepciune naturală și mult noroc. Pari o persoană de neclintit, dar ai părțile tale vulnerabvile. Ești înzestrată cu multă imaginație și îți place să visezi cu ochii deschiși.

Garoafă (22 decembrie - 21 ianuarie)

Persoanele din această zodie sunt extrem de organizate, determinate și încăpățânate. Ești sprijinul celor din jurul tău și ai o personalitate puternică. Munca grea nu îți e străină și îți place ca lucrurile să fie făcute așa cum vrei tu.

Orhidee (21 ianuarie - 19 februarie)

Curioși și inventivi, aceste persoane sunt foarte visătoare și au o latură excentrică. Modul lor de a privi lumea diferă complet de cel al celor din jur. Au multă compasiune dar și o fascinație pentru mistere nedeslușite.

Nufăr alb (20 februarie - 20 martie)

Vezi dincolo de aparențe. Ai abilitatea de a absorbi ideile și experiențele celor din jurul tău. Te poți lăsa târâtă de emoțiile (negative) ale celor din jurul tău. Uneori te lași dusă de val, doar pentru a reveni cu picioarele pe pământ într-un mod creativ. Ești o artistă înnnăscută, dansatoare sau cântăreață. În plus, comunici cu ușurință, asimilând mai multe limbi străine.

În articolul

Horoscop floral: Ce spune despre personalitatea ta?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 12 mai 2024. Berbecii au conflicte în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Aurora Boreală a făcut spectacol, azi noapte, pe cerul României. Cum explică oamenii de ştiinţă fenomenul
a1.ro
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
HelloTaste.ro
Tort cu mousse de ciocolată amăruie și mousse de căpșuni
Catine
Zodii care au secrete în relația de cuplu. Nativii care nu sunt sinceri în profunzime cu partenerii lor
useit.ro
Parola 12345 a fost interzisă în această țară. De ce nu va mai putea fi folosită pe dispozitive
as.ro
Cea mai cunoscută amantă din România, ce a stat 16 ani cu un milionar însurat, are o nouă pasiune: „Fac ceva ce duce la rezultat”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale sucului de cireșe. Ce efecte produce în organism
Spynews
Restaurantul care taxează clienții care nu mănâncă tot din farfurie. Ce sumă trebuie să achite și de ce se ia această măsură
DeParinti
Cum să-i vorbești copilului despre substanțele interzise
MediCOOL
Alimente bogate în bor. Ce rol are acest mineral în organism
HelloTaste
Kefir făcut în casă. Cea mai simplă rețetă
x