HOROSCOPUL iubirii pentru luna iunie. ACEASTĂ zodie are șanse mari să-și întâlnească jumătatea

Publicat pe 31.05.2016 la 09:14 Actualizat pe 31.05.2016 la 19:26

Pentru unii nativi, bat clopotele de nuntă, pentru alții însă, aceste planuri se mai lasă așteptate, dar cert este că luna iunie este perioada ideală pentru a ieși și a cunoaște persoane noi. Cum le merg zodiilor în dragoste la început de vară, puteți afla în materialul de mai jos.

Shutterstock

Pentru unii nativi, bat clopotele de nuntă, pentru alții însă, aceste planuri se mai lasă așteptate, dar cert este că luna iunie este perioada ideală pentru a ieși și a cunoaște persoane noi. Cum le merg zodiilor în dragoste la început de vară, puteți afla în materialul de mai jos.

BERBEC
În ciuda ultimilor ani de ghinion, intrarea lui Venus în această zodie anunță numai situații romantice. Nativii din Berbec ar trebui să meargă la cât mai multe petreceri, la filme și evenimente, pentru a avea ocazia să își întâlnească marea dragoste. Dacă în jurul datei de 19 se vor implica în proiecte creative este posibil să primească vești de la un fost partener și chiar să înceapă o relație nu tocmai potrivită pentru ceea ce caută ei, dar măcar vor avea ocazia să își îmbunătățească viață socială în această perioadă.

TAUR
Pentru cei singuri, luna iunie este cea mai prolifică din acest an, când este posibil să înceapă o relație serioasă sau chiar să se căsătorească. Deși probabil va fi găsită, dragostea este mai mult la nivel ideatic și va veni în urma unor căutări spirituale intense și îndelungate, în cadrul religios sau la un eveniment caritabil. Jumătatea poate fi găsită și în timpul activității de voluntariat într-un spital sau în vizită la cineva bolnav. Taurii nu își vor găsi perechea ideală în cluburi de noapte, dar pot avea parte de aventuri spectaculoase în baruri sau discoteci. Chiar dacă nu cred în asta nativii acestei zodii se pot îndrăgosti nu numai la prima vedere, ci și la prima auzire a vocii celui drag. Găsirea acestei persoane speciale care să le umple sufletele de lumina va fi posibilă la locul de muncă atât printre colegi cât și printre superiori.

GEMENI
Luna iunie găzduiește majoritatea zilelor de naștere din zodia Gemeni, ceea ce îi face pe acești nativi să se simtă mai atrăgători, încrezători în forțele proprii și optimiști. În jurul datei de 11 este posibil ca cei care sunt deja într-o relație să își aprecieze mai mult independența și ar fi bine să le fie lăsat suficient spațiu dacă se dorește menținerea legăturilor cu aceștia. Gemenii se vor gândi foarte mult la dragoste după ziua de 15, când vor încerca înainte de orice să îi mulțumească pe alții, dar trebuie să își cunoască bine limitele, că nu cumva să facă promisiuni pe care nu le pot ține.

RAC
Racii au nevoie de timp pentru a se reface după o despărțire tumultoasă și a-și găsi echilibrul. Cei care sunt singuri vor avea posibilitatea să între într-o relație amoroasă după data de 8, iar cei care au deja un partener vor trebui să lămurească niște probleme cu acesta. Poziționarea Lunii va favoriza căutarea sufletului pereche în cazul în care acesta nu a fost deja găsit. Cei norocoși vor fi înconjurați de dragoste și compasiune în jur de 7 iunie și până pe data de 15 este indicat să meargă cu perechea lor într-o mini-vacanță, pentru a petrece timp de calitate în doi și a ieși din monotonie. Alții mai puțin norocoși vor întâmpina probleme toată luna și relațiile lor vor fi mai intense spre sfârșitul lunii, când abia își vor da seama că mila și critica ascund de fapt probleme mai serioase și vor realiza că poate au așteptări prea mari de la viitorul lor alături de acel om.

LEU
Nativii acestei zodii trebuie să accepte invitații în oraș și să participe la mai multe evenimente, mai ales în jurul datei de 11 iunie. Atenție însă la atracția sexuală, care este posibil să genereze anumite probleme la locul de muncă. Persoanele născute în zodia Leu este bine să se orienteze către un Geamăn cu care pot purta conversații diverse sau către un Săgetător inteligent, care le poate învață câte ceva. La începutul lunii este recomandat ca Leii să își evalueze relațiile amoroase, dar sa amâne o decizie definitivă până pe data de 15, când Venus își va face apariția. În partea a doua a lunii, emoțiile și sentimentele se vor stabiliza, ceea ce la va da oportunitatea de a lămuri lucrurile și cu partenerul de viață, care poate fi un alt Leu sau un Sagetator responsabil.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOPUL iubirii pentru luna iunie. ACEASTĂ zodie are șanse mari să-și întâlnească jumătatea

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x