HOROSCOPUL săptămânii 11-17 iulie. Forță și strălucire pentru această ZODIE!

Publicat pe 11.07.2016 la 15:46 Actualizat pe 11.07.2016 la 16:21

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru perioada cuprinsă între 11 și 17 iulie. Află din materialul următor cum îți va merge! Pentru nativii zodiei leu se anunță o săptămână extrem de bună.

Specialiștii în astrologie au realizat principalele previziuni pentru perioada cuprinsă între 11 și 17 iulie. Află din materialul următor cum îți va merge! Pentru nativii zodiei leu se anunță o săptămână extrem de bună.

Berbec
Relaţiile parteneriale şi parteneriatele în general sunt foarte dinamice în primele zile ale săptămânii. Cu toată sobrietatea şi rigiditatea ta caracteristică, nu vei putea rămâne indiferent la ce se petrece în această zonă. Perioada cuprinsă între 13 şi 15 Iulie îți aduce oportunitatea de a analiza în taină, tot ce se petrece în jurul tău, obţinând informaţii secrete, de mare folos. De asemenea ar fi bine să te ocupi și de chestiunile financiare privitoare la achitarea facturilor sau datoriilor de orice fel. Evită să oferi bani, bunuri sau cadouri persoanelor care doar profită de pe urma ta. Sfârșitul săptămânii aduce chef de plimbări în locuri îndepărtate.

Taur
Săptămâna debutează cu multă muncă la serviciu, dar și acasă în plan personal. Sunt posibile situaţii spectaculoase, încheieri de conturi şi deschiderea altora noi, mult mai potrivite şi profitabile. Sănătatea primeşte sprijin astral, însă problemele de fond capătă o turnură aparte. Pe 13 şi 14 Iulie, relaţiile parteneriale sunt foarte tensionate, existând riscul unor destrămări ale colaborărilor vechi sau a unei căsnicii. Fii prudent și ține cont de spusele celorlalți, evitând totodată să forțezi nota de a ține lângă tine oameni și situații care nu-ți mai sunt de folos și pe deasupra te necăjesc. Finalul săptămânii conturează cheltuieli, discuții despre bani și bunuri.

Gemeni
Încă de la începutul săptămânii ești preocupat de relaţiile sentimentale, pentru că vor apărea turnuri, în care factorul neprevăzut îşi va face de cap. În zilele de 13 şi 14 iulie, activităţile din sfera muncii se înteţesc și probabil că vei fi nevoit să te descurci mai mult singur. Evită discuțiile contradictorii cu șefii și colegii de muncă! Sunt relații tensionate și fragile deocamdată. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului urogenital, însă nu sunt recomandate analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale în perioada 13 – 15 Iulie. Finalul săptămânii aduce activități comune cu alții.

Rac
Diverse răsturnări de situaţie se pot petrece în segmentul domestic. Posibil să fii nevoit să te ocupi urgent de treburi gospodărești restante, reparații urgante sau de nevoile unui membru al familiei. Este bine să ții cont ce de cele sugerate de sufletul tău și să ai încredere în intuiția ta. În zilele de 13 şi 14 iulie îți vine cheful de distracţii şi amor. Prietenii îți pot pune beţe în roate, dar dorinţa este atât de mare şi totul în jur atât de fascinant, că vor depăşi orice obstacol fără probleme. Totuși fii prudent și evită excesele sau aventurile frivole. Sfârşitul săptămânii îți aduce în atenție sarcinile de lucru de la serviciu, dar și nisaci probleme de sănătate.

Leu
Comunicarea, relaţiile cu rudele, drumurile şi studiile pe termen scurt vor fi abordate într-o nouă manieră, începând din această săptămână. Ai forţă şi strălucire în cuvinte, astfel că vei fi urmărit și ascultat cu interes. Pe 13 şi 14 Iulie vei fi nevoit să te ocupi de treburile gospodăreşti și de relațiile cu membrii familiei. Ar fi bine să-ți îmbunătățești condițiile de locuit, să repari ce este necesar și totodată să stai de vorbă cu cei dragi pentru a le afla problemele. Ai șanse să-i sprijini, iar ei la rândul lor te vor aprecia petnru asta. Finalul săptămânii este potrivit activităților recreative alături de cei dragi. Un adevărat carusel de stări şi evenimente!

Fecioară
Chestiunile finaniciare, bunurile materiale şi tot ce ţine de moravuri, vor suferi o reală transformare, încă din primele zile. Oricum turnurile fericite vor fi frecvente. Există şi ceva umbre, însă deocamdată sunt la distanţă. Pe 13 şi 14 iulie sunt posibile drumuri scurte, discuții aprinse cu persoanele din anturajul apropiat, impunându-se multă prudență și discernământ. Evită escaladarea conflictelor și vorbele sterile mai ales pe 15 Iulie. Weekend-ul aduce treburi gospodărești și întâlniri cu membrii familiei și cu rudele. În mod special persoanele vârstnice au nevoie de sprijinul tău moral și material.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOPUL săptămânii 11-17 iulie. Forță și strălucire pentru această ZODIE!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 4 mai 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu mai amâne sarcinile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
a1.ro
Imagini emoționante cu întoarcerea Irinei Fodor din Asia Express. Cum a surprins-o Răzvan Fodor acasă: „După 62 de zile”
HelloTaste.ro
Ouă umplute cu cremă de sfeclă roșie, cu hrean și nuci sau fistic
Catine
Ruladă din piept de pui cu ouă fierte. Rețetă de aperitiv festiv
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Semnele de pe buze care pot indica boli. Cum le identifici
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Ce ar trebui să știi despre dopul gelatinos dacă ești însărcinată: ce este, ce rol are și când se elimină
MediCOOL
Metode pentru a-ți menține silueta. Cum poți arăta impecabil fără a depune prea multe eforturi
HelloTaste
Bomboane pentru masa de Paște. 4 idei pentru copii și adulți
x