HOROSCOPUL săptămânii 12-18 septembrie. PREVIZIUNI pentru fiecare zodie

Publicat pe 12.09.2016 la 09:34 Actualizat pe 12.09.2016 la 09:44

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru săptămâna cuprinsă între 12 și 18 septembrie, scoțând în evidență principalele aspecte ale acestei perioade. Află din materialul următor cum îți va merge și care sunt recomandările specialiștilor pentru tine!

Specialiștii au realizat previziunile astrale pentru săptămâna cuprinsă între 12 și 18 septembrie, scoțând în evidență principalele aspecte ale acestei perioade. Află din materialul următor cum îți va merge și care sunt recomandările specialiștilor pentru tine!

Berbec
Energia astrală a săptămanii te predispune la transformări interioare profunde, răscoliri sufletești greu de explicat în cuvinte, dar și greu de înțeles. Ai nevoie de odihnă, detașare de cotidian și revizuirea tuturor situațiilor și relațiilor în care ești implicat. Posibile neplăceri legate de sănătatea picioarelor și a segmentelor sistemului digestiv. Evită, în limită posibilului, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece există riscuri majore de erori cu efecte pe termen lung. Dezvoltă gândirea pozitivă!

Taur
Aspectele socio-profesionale reprezintă subiectele principale ale acestei săptămani. Se conturează schimbări majore, atât în relațiile personale cu prietenii, cât și în relațiile de susținere profesională reciprocă de la locul de muncă. Se recomandă prudentă, discreție și răbdare! Încet, dar sigur pierzi unii prieteni, dar se va face loc pentru alții. Deocamdată privește atent la situațiile în care ești implicat alături de aceste persoane și nu te lăsa impresionat de vorbele sau gesturile, aparent, sincere. Organizează-ți programul cotidian, astfel încât să te odihnești regulat.

Gemeni
Schimbări importante în plan profesional! Poate fi vorba despre finalizarea unor proiecte, a unor etape de lucru sau se preconizează schimbări în grupul de lucru din care faci parte la locul de muncă. Totul se poate petrece rapid, fără prea mult zgomot sau fără explicații pertinente. Fii prudent și evită discuțiile contradictorii sau luarea deciziilor radicale! Deocamdată ia aminte la discuții și evenimente. Sunt zile bune numai pentru analize interioare, observație și dialog interior. Bazează-te numai pe forțele tale!

Rac
Vei fi animat de gânduri mărete pe tot parcursul săptămanii, că și cum îți propui să schimbi totul în jurul tău, dar astfel încât să fie și în avantajul celorlalți. Energia astrală din aceste zile îți accentuează simțurile fine, paranormale și de aici vei reuși să faci conexiuni mentale nebănuite vizavi de relațiile și situațiile în care ești implicat. Se pot accentuă visele și viziunile premonitorii. Mentalul este agitat, așa încât este bine să nu forțezi notă și chiar să te detașezi și să te odihnești conștient. Demersuri legate de călătorii și studii pe termen lung sau în străinătate.

Leu
Segmentul financiar are o importantă deosebită în această săpătmană. Sunt șanse să pui la punct colaborări, chestiuni patrimoniale impreună cu rudele și partenerul de viată, aspecte care au în comun bani, cheltuieli, servicii, bunuri folosite și de tine și de aceste persoane. Cumva se încheie o etapă, dar poate fi vorba despre lămuriri sau rezolvări așteptate demult. Totuși, fii prudent și verifică atent fiecare document, fiecare cheltuială și evită investițiile de orice fel. Cineva din anturajul apropiat te poate ajută foarte bine cu sfaturi și idei deosebite.

Fecioară
Săptămană foarte importantă în plan partenerial! Se vor reconfigura colaborări, o relație matrimonială sau se finalizează etape de viată și activitate comune cu alții. Este bine să fii obiectiv, să îți urmăresti scopurile personale și să închei acele relații și situații care te îți în loc sau care deja îți dăunează în vreun fel. Există detalii și interese ascunse, atât în orice tip de colaborare socio-profesională, cât și în relația de cuplu. Dezamăgirile pot fi de proporții. Pentru a-ți imbunătăti planurile de viitor este nevoie să renunți rapid la tot ce este perimat.

Citește continuarea materialului aici!

În articolul

HOROSCOPUL săptămânii 12-18 septembrie. PREVIZIUNI pentru fiecare zodie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 21 aprilie 2024. Racii se pot confrunta cu probleme în relația de cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Clătite de post cu apă minerală. Desertul perfect și ușor de preparat
Catine
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Cele mai bogate alimente în fibre. Cum le poți consuma
Spynews
Prietenii lui Naomy cer ajutor disperat pentru repatrierea cântăreței! Cunoscuta blondă a murit ieri, la 47 de ani, în urma unui AVC / FOTO
DeParinti
Trăsături de personalitate asociate traumelor din copilărie
MediCOOL
6 semne că ai deficit de progesteron. De ce este important acest hormon
HelloTaste
4 diete care ar putea să prevină semnele îmbătrânirii. Ce să consumi pentru un corp sănătos
x