Horoscopul săptămânii 21-27 Martie. Previziunile astrale pentru fiecare zodie

Publicat pe 21.03.2016 la 08:30 Actualizat pe 21.03.2016 la 08:54

O noua saptamana a inceput, iar specialistii au pregatit previziunile astrale pentru perioada 21-27 Martie. Află mai jos ce-ți rezervă astrele pentru acest interval.

O noua saptamana a inceput, iar specialistii au pregatit previziunile astrale pentru perioada 21-27 Martie. Află mai jos ce-ți rezervă astrele pentru acest interval.

Berbec (21 Mar-20 Apr)

Puțini sunt cei care vor mai putea să îți stea în drum, începând din această săptămâna. Energia nu-ți va lipsi atunci când vrei a înfăptui ceva; de altfel, este o săptămâna excelentă pentru a-ți pune mintea la contribuție și pentru a descurca ițele prezentului. Intuiția îți este din ce în ce mai ascuțită și acum descoperi ceea ce ți-a fost îndelung ascuns de către cei apropiați (mai ales dacă aceștia au acționat așa pentru a te proteja). Este posibil că anxietatea să se strecoare printre simțurile tale, de îndată ce Saturn își va începe mersul aparent retrograd (25 martie). Nu este o perioadă de timp potrivită pentru planificarea vacantelor; poate doar pentru a-ți pune la punct învățăturile…

Taur (20 Apr-20 Mai)
De evitat excesele, de orice fel ar fi acestea; probabil că te vei lupta cu propriile-ți slăbiciuni, dar în final vei observă că a meritat să reziști. De asemenea, nu este o perioadă favorabilă deciziilor legate de locul tău de muncă (schimbarea acestuia sau renunțarea la anumite parteneriate). 25 martie este o zi marcantă pentru acest lucru și, în același timp, o zi în care se pare că vei relaționa foarte greu cu cei din jurul tău. Este posibil că aceștia să nu te înțeleagă sau să nu fie deloc de acord cu propunerile tale. Dar toate se vor rezolvă ca prin minune în ultimele două zile ale acestei săptămâni; sfaturile prietenilor tăi vor fi cu adevărat valoroase pentru tine; ține cont de ele!

Gemeni (22 Mai-21 Iun)
Nimeni nu va mai putea să îți zdruncine încrederea pe care o ai în ține însuți, începând cu această săptămâna. Ceea ce este de bun augur, atât timp cât nu îți pierzi ideile și ai grijă să nu te pronunți fără a te gândi de două ori înainte. Impulsivitatea nu îți va fi de folos. 23 martie este o zi în care poți neutraliza cu succes orice mediu ostil în care te vei găsi. Începi să privești viața dintr-un punct de vedere practic, ceea ce îți va fi de mare ajutor, deoarece abilitatea ta de a fi productiv se află în strânsă legătură cu modul în care reușești să îți controlezi neliniștea și absența răbdării. Va trebui, în schimb, să începi a reevalua îndatoririle pe care le ai față de persoană iubită.

Rac (22 Iun-22 Iul)
Sănătatea trebuie pusă pe primul plan atunci când se pune problema unor schimbări pe care vrei a le face în viața ta. La fel și regimul tău de viață, munca de zi cu zi, rutina și obișnuințele, tabieturile pe care le ai. Se pare că ai nevoie de ceva mai mult timp pe care să ți-l dedici ție însuți, ori acum, din momentul în care Saturn își va începe mersul aparent retrograd (25 martie), nu vei mai avea nicio scuză. Ai nevoie de multă auto-disciplină pentru a îndeplini toate aceste lucruri pe care ți le propui a le face, însă această săptămâna nu îți va oferi prea multe momente propice pentru acest demers. Evită să faci investiții care implică un risc financiar crescut, cu precădere în ultimele zile ale acestei săptămâni.

Leu (23 Iul-22 Aug)
Există șanse mari că unii prieteni dintre cei pe care îi ai (mai ales cei cu spiritul tânăr) să te provoace, făcându-te să crezi că riscul unui eșec nu există. Pe de altă parte, pe măsură ce încerci a-i speria pe cei din jur, indiferent în ce context se întâmplă acest lucru, posibilitatea ca tu să te sperii de ceva ce ți se întâmplă crește exponențial. În schimb, 24 martie este o zi în care îi poți convinge pe cei din jur de orice. Tendința de a te lasă purtat de val, fără a vrea să acționezi cu curaj, se accentuează în jurul datei de 25 martie. Sfârșitul săptămânii îți va readuce în prim-plan relația de dragoste, împreună cu niște trăiri cum de mult timp nu ai mai simțit. Dragostea plutește în aer, în cazul tău…

Fecioară (23 Aug-21 Sep)
Sunt mari șansele că tu să te lași copleșit de rugămințile și doleanțele persoanei iubite. Se pare că nu îi poți rezistă, puterile fiindu-ți secătuite de către farmecul acesteia… În același timp, pe 23 martie, credința și optimismul îți sunt testate; la fel și capcitatea de regenerare. Este important pentru ține să îți exprimi propria-ți credința și sistemul personal de valori în față celor care te blamează sau în fața celor cărora nu te poți ridica. În ceea ce privește familia și casa ta, obstrucționările devin mai evidente și mai pregnante decât oricând. Vestea bună este că, spre sfârșitul săptămânii, ajutorul îți vine de unde te aștepți mai puțin, oferit fiind de către o persoană de sex feminin.


Citește aici previziunile pentru fiecare zodie!




În articolul

Horoscopul săptămânii 21-27 Martie. Previziunile astrale pentru fiecare zodie

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 16 iunie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să gândească în afara cutiei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Locul de vis aflat la o oră de Bucureşti unde oamenii ştiu secretul tinereţii fără bătrâneţe. "Aurul lichid", elixirul unei vieţi lungi şi fără boală
a1.ro
Irinel Columbeanu și fiica lui, revedere emoționantă în aeroport. Irinuca s-a întors România pentru prima dată în 6 ani
HelloTaste.ro
Prăjitură la tigaie. Rețetă de desert rapid, pentru momentele dulci ale zilei
Catine
8 lecții pe care oamenii le învață prea târziu în viață, potrivit psihologilor
useit.ro
De ce devine părul verde în piscină. De vină nu e clorul, susțin experții
as.ro
„Românul ăsta mare şi prost” Multimilionarul care l-a jignit incalificabil pe Ilie Năstase soseşte în România!
MediCOOL
Principalele cauze ale miopiei. De ce apare această afecțiune oculară
Spynews
Crimă înfiorătoare în Arad. Un bărbat și-a ucis cu sânge rece soția, după care și-a pus capăt zilelelor. Cei doi au fost găsiți de fiul lor: „Tati a omorât-o pe mami” / FOTO
DeParinti
5 aspecte de luat în considerare înainte de a cumpăra un telefon copilului
MediCOOL
Ce este o boală autoimună. Lista celor mai întâlnite
HelloTaste
Înghețată de căpșuni cu banane. Rețetă simplă de desert răcoros
x