HOROSCOPUL săptămânii. Află ce-ți rezervă ASTRELE pentru perioada 09-15 mai!

Publicat pe 09.05.2016 la 09:38 Actualizat pe 09.05.2016 la 10:04

La începutul de săptămână, nu strică să aflăm ce ne rezervă astrele pentru noua perioada. Așa că specialiștii au realizat previziunile pentru intervalul 09-15 mai. Află din materialul de mai jos cum îți va merge!

La începutul de săptămână, nu strică să aflăm ce ne rezervă astrele pentru noua perioada. Așa că specialiștii au realizat previziunile pentru intervalul 09-15 mai. Află din materialul de mai jos cum îți va merge!

Berbec
Este posibil să crească volumul de muncă, să fii nevoit să acorzi mai multă atenție celor pe care îi servești. Interacțiunile cu cei din jur vor avea efecte benefice, în special datorită modului în care comunici cu aceștia-sincer și direct. Senzualitatea-ți nu mai cunoaște limite (cel puțin în prima parte a săptămânii) și atragi de partea ta persoane cu care te înțelegi de minune. Nici bucuria, nici dragostea nu-ți vor lipsi în această perioadă, dar se pare că de ambele ai parte atunci când te aștepți mai puțin. Este posibil să te îndrăgostești...

Taur
Venus-cea care administrează energiile semnului tău solar-formează o multitudine de aspecte excelente în această săptămâna, ceea ce coincide cu o perioadă mai mult decât favorabilă pentru tine. Astfel, nici banii, nici dragostea, nici luxul nu-ți vor lipsi în această săptămână. 13 mai este singura zi în care pot interveni necazuri în paradis: faptul că trebuie să ai grijă și de cei din familie, nu doar de cei alături de care lucrezi, nu-ți va da pace. 14 mai este o zi în care îți pot fi respinse demersurile, atât timp cât nu știi ce anume îți dorești cu adevărat.

Gemeni
Evită a spune mai multe decât este nevoie, în jurul zilei de 13 mai. Este o perioadă de timp în care ușor îți poți pierde capul și în care atragi zavistia și reproșurile superiorilor tăi. Însă, în restul săptămânii, tot ceea ce este bun în viața ta se va multiplică. Fie că este vorba despre dragoste, despre finanțe sau despre comunicarea cu alte planuri ale acestei existențe, lucrurile merg mai bine decât îți poți imagina, surprizele frumoase ținându-se lanț. Ai parte de o săptămână în care culegi roadele muncii tale de până acum.

Rac
Sunt puternici, cei care te apăra și care te susțin; nici Providența nu te lasă de izbeliște. Cu alte cuvinte, ai parte de o perioadă excelentă în ceea ce privește șansele, indiferent de natură situațiilor în care ai nevoie de acestea. Însă, dacă nu ești atent, ai putea face o mare gaură-n bugetul familiei, pentru achiziționarea unor bunuri de care nu ai cu adevărat nevoie, în jurul datei de 13 mai. Tot atunci pot ieși la suprafața emoțiile tale negative, ceea ce nu este deloc în avantajul tău. Evită excesele alimentare, în ultimele două zile ale acestei săptămâni.

Leu
Comunicarea cu autoritățile și cu superiorii tăi, chiar dacă aceștia nu sunt foarte prezenți în viață ta, se îmbunătățește vizibil; de altfel, o zi excelentă pentru a fi sigur că ești auzit și ascultat, atunci când ai ceva de spus, este chiar 9 mai, prima zi a acestei săptămâni. Însă, dacă trebuie să negociezi, alege această zi pentru a face acest lucru, deoarece ulterior, în apropierea datei de 13 mai, forța ta interioară va fi percepută drept amenințătoare, ceea ce nu este în avantajul tău, pe termen lung. Nu caută scuzele și nici excesele, la sfârșitul acestei săptămâni.

Fecioară

Atunci când ai nevoie de sprijin emoțional sau de sfaturi pe care nimeni nu ți le poate oferi, încearcă să te conectezi la un alt tip de înțelegere, la un alt tip de energie și alege un alt mod de abordare decât de obicei. Te afli într-o perioadă de timp în care accesul la informația de calitate și înțelegerea unor noțiuni (abstracte până mai deunăzi) este facilitat. 13 mai este o zi în care cuvintele tale sunt că o briza caldă pentru sufletele înnegurate. Lumea ta este o lume splendidă, ori în această perioadă de timp vei avea ocazia de a le arată și celorlalți perfecțiunea.

Citește tot materialul aici!

În articolul

HOROSCOPUL săptămânii. Află ce-ți rezervă ASTRELE pentru perioada 09-15 mai!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x