Horoscopul zilei. Berbecii sunt puşi pe scandal astăzi

Publicat pe 02.09.2016 la 22:36 Actualizat pe 03.09.2016 la 08:55

Pentru unii este weekend, pentru alţii este încă o zi din săpătmâna ocupată!

O zi de weekend împărţită între treburile administrative şi plăcerile personale. Unii ştiu să menţină un echilibru, alţii nu!

Berbec

Relatiile parteneriale se vor evidenția destul de zgomotos la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt posibile reprosuri și dialoguri aprinse, insa tine-ti firea si fii mai intelegator cu ceilalti. Esti destul de incordat si asta te face sa reactionezi discrepant. Detașează-te și ascultă ce au de zis ceilalti. Situatia nu este așa de alarmantă pe cât pare. Concentrează-te pe partea bună a lucrurilor.

Taur

Zile cu activități de rutină în acest weekend, atât acasă, cât la locul de muncă. Relatiile cu ceilalți sunt plăcute, astfel că te poți bucura de sprijin, recunoașterea meritelor și reuniuni amuzante. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului renal și pe cap, așa încât nu forța nota. Trasează un plan de îngrijirea sănătății pe termen lung, în care să incluzi și terapii naturiste.

Gemeni

La finalul acestei săptămâni esti foarte creativ si bine ar fi sa te ocupi, pe indelete, de hobby-urile tale. Cheful de distractii si aventuri te face remarcat in anturaj, insa fii atent, pentru că nu toti au cheful tau. Relatia cu persoana iubita este destul de conflictuală, dar cu prudență și discernamant poți înlătura neplăcerile. Evită speculațiile financiare și jocurile de noroc. Surprize plăcute!

Rac

Activitățile gospodaresti au succes în acest weekend. Curatenii generale, reparatii curente, reamenajari de decor sau vânzări și achiționări de bunuri casnice. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, însa fii calm și treci peste neplăceri. Ceilalti nu sunt de acord cu atitudinea ta din ultimul timp. Găsește un echilibru între îndatoririle sociale si cele domestice.

Leu

Ești mai mult pe drumuri la sfârșitul acestei săptămâni. Probabil că trebuie să mergi în vizită sau ai de rezolvat treburi restante în locații diferite. Unele discutii cu cei apropiati te-ar putea pune pe gânduri, dar nu lua in seama chiar tot ce auzi. Detașeaza-te de problemele celorlalti si concentreză-te numai pe rezolvarea treburilor tale personale. Plimbări în aer liber și odihnă!

Fecioară

În weekend se întrezăresc cumparături diverse. Indicat ar fi sa faci un bilant al veniturilor si necesităților imediate, astfel încât să nu fii pus în situația de a te împrumuta. Este posibil sa primesti cadouri, recompense sau se va pune problema schimbarii castigurilor din munca proprie. Exista restrictii la capitolul financiar, asa incat fii prudent. Detaseaza-te de materalitate!

Balanţă

Zile bune la finalul acestei săpătmâni! Debordezi de energie, iar cheful de a te ocupa de tot si toate este remarcat și apreciat de alții. Sunt momente prielenice pentru programari la saloanele de intretinere corporala, pentru o schimbare de look sau pentru a tăifăsui cu cineva drag. O persoana influenta in mediul tau social îți poate da vești neplăcute legate de proiectele în care ești implicat.

Scorpion

Weekend-ul este potrivit detașării de cotidian, introspecției și regândirii planurilor personale și profesionale. Evită provocările si abordează totul cu un aer detașat. Gândește-te la o reconfigurare a modului tau de relationare cu tot ce te înconjoară. Stările de spirit fluctueaza destul de mult, iar cele mai vulnerabile segmente anatomice sunt capul si sistemul renal.

Săgetător

La sfârșitul săptămânii sunt posibile dialoguri aprinse și situații inedite cu prietenii, deci fii prudent. O persoana in care aveai incredere te-ar putea dezamăgi. Nu lua de bun chiar tot ce afli, însă reține ca relatiile tale de prietenie sau cele de protectorat sunt destul de bulversante. Există șanse să apară și evenimente îmbucurătoare alături de oameni minunați.

Capricorn

Te poți bucura de putere socio-profesională și de renume în acest weekend. Există persoane in anturajul tau, interesate sa te împiedice, însă le poti inlatura fara probleme. O discutie cu o persoană importantă te va mobiliza pentru implicarea in proiecte deosebite. Vor veni si bani din munca ta, asa incat accepta provocările. Elimină, pe cat posibil, ceea ce nu te mai reprezintă!

Vărsător

Finalul săptămânii îți amintește de studii si calatorii. Te poti ocupa cu succes de chestiuni ce vizează plecarea într-o călătorie în afara granițelor țării. Sunt momente excelente pentru reevaluarea filozofiei de viață și pentru renunțarea la concepții și planuri nepotrivite. Dialogurile pe teme spirituale, meditațiile în locuri sfinte sau lectuarea cărților deosebite sunt de bun augur.

Peşti

Se pare că în acest weekend apar vesti importante legate de capitolul financiar. Daca esti implicat in proiecte ce presupun banii si bunurile altora verifică situația bugetului de venituri si cheltuieli. Ai putea descoperi ceva nereguli in acte sau faptul ca unul din colaboratori are interese ascunse. Analizeaza discret situatia si actioneaza in consecinta. Îngrijește-ți sănătatea!

În articolul

Horoscopul zilei. Berbecii sunt puşi pe scandal astăzi

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x